ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЕРИ

Програма за партнери на Canon

Да работиме заедно за подобрување на компаниите
Регистрирајте се веднаш
Преглед на програмата за партнери

Преглед

Преглед на нашата програма за партнери

Нашата посветеност на партнерствата нуди многу повеќе придобивки на партнерите и нивните крајни корисници.

Станете наш партнер

Дознајте како можеме да ви помогнеме во развојот на вашата компанија и да ви помогнеме да работите поефикасно.

Станете наш партнер
Соработувајте со нашите партнери

Соработувајте со нашите партнери

Тие се експерти кои нудат решенија што ќе ги задоволат и надминат вашите потреби и кои секогаш обезбедуваат услуги што се најдобри во класата.

Веќе сте партнер?

Зголемете го максимално вашиот успех со порталот за партнери на Canon, добијте пристап до најновите содржини и алатки за развој на вашиот бизнис.

Веќе сте партнер
Дали навистина слушате? Или, пак, чекате да дојде вашиот ред за да зборувате?

Развивајте се со Canon

Интегрирајте ги производите од Canon во уникатни решенија за да ги задоволите сите сложени потреби на клиентите.

Придружете ни се

Дали сте подготвени да го подобрите вашето деловно работење како партнер на Canon?
Веќе сте член? Најавете се