Canon решенија за правната индустрија

Безбедност на податоци, ефикасност и задоволство на вашиот клиент

Правните умови треба да бидат слободни да работат на правни проблеми
Canon for the Legal Industry

Разбираме дека вашето време е скапоцено и безбедноста на документите е вашиот врвен приоритет. Нашите решенија за управување со печатени и дигитализирани документи поддржуваат сложени барања за администрација и доверливост во која било компанија која работи во правната индустрија, без оглед на големината.

Вашите придобивки

 • Заштеда на време

  Скратете го времето за извршување на рачни задачи

 • Безбедност на податоци

  Ограничете го пристапот до доверливите документи

 • Намалување на трошоци

  Целосно следете ги трошоците за печатење

 • Флексибилно работење

  Пристапете до документите од мобилни уреди

Нашите решенија за правната индустрија

Contract Management

Дигитална архива

Безбеден и брз пристап до архивираните документи

Ние нудиме консултантски услуги и приспособливо решение прилагодено на вашите потреби.

Што кажуваат нашите клиенти

Контактирајте со нас или со нашиот овластен партер за да дознаете повеќе за нашите решенија за правната индустрија:

Абикс - Canon Gold Partner

Орце Николов 109А, 1000 Скопје
Тел.: 02/ 30 91 005
Е-пошта: info@abix.mk