Canon Camera
Ново

Повеќефункционални печатачи

Серија imageRUNNER ADVANCE DX 6800

Безбедни и одржливи повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат со интегриран софтвер што е заснован на Cloud за забрзување на печатењето и дигитизацијата на документите.

 • 60 - 70 стр./мин. (A4)

  Брзина на печатење

 • 270 слики/мин. (A4)

  Брзина на скенирање

 • Поврзување со Cloud

  Подобрување на дигиталните работни процеси со uniFLOW Online Express како стандардна опција

 • 10,1 инчи

  Дигитален екран на допир во боја

 • Забрзајте ја дигиталната трансформација со универзален софтвер заснован на Cloud и паметни технологии

  Приспособете се на новите начини на работа на едноставен начин со интегриран хардвер и софтвер што овозможува безбедна соработка од секоја локација. Попаметната технологија нуди подобро корисничко доживување за поедноставни работни процеси и поголема продуктивност.

  Соработка во Cloud

  Пристапете до формати на документи за повеќекратна употреба независно од каде работите, со безбедно управување преку Cloud од интегрираниот софтвер uniFLOW Online Express.

  Продуктивност за печатење и скенирање

  Брзите и сигурни паметни технологии нудат висококвалитетно и брзо печатење, додека интуитивните работни процеси со документи го поедноставуваат складирањето, пребарувањето и споделувањето.

  Лесно одржување

  Минимизирајте го времето на неактивност и трошоците за сервисирање со едноставната замена на тонерот, предвидувањето на работниот век на потрошните материјали и упатствата за паметни телефони до кои може да се пристапи преку QR-код.

  Шифрирање со голема безбедност

  Безбедноста од типот 360° вклучува McAfee Embedded Control, складирање шифрирани податоци на SSD и TPM 2.0, за заштита на доверливоста на документите и безбедноста на уредот.

  Перформанси што заштедуваат енергија

  Подобрувањата во работата на моторот и новиот еколошки тонер ја намалуваат потрошувачката на енергија и постигнуваат заштеда на енергија за одржливо канцелариско опкружување.

  Тивко функционирање

  Акустичната изолација и намалените вибрации го намалуваат звукот при работа, минимизирајќи го шумот и подобрувајќи ја приспособливоста на уредот во хибридни канцелариски опкружувања.

  Палета на серијата

  Пронајдете соодветен повеќефункционален уред за црно-бело печатење во A3-формат што ќе ги исполни вашите потреби за деловна продуктивност во хибридните работни опкружувања.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за начинот на кој серијата imageRUNNER ADVANCE DX 6800 од Canon може да го поддржи одржливото хибридно работење.

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?

  Дознајте како моќната продуктивност за печатење и скенирање може да ја забрза вашата дигитална трансформација.

  ПРОИЗВОД

  Производи од серијата

  Поддржете ја дигиталната трансформација во хибридните работни опкружувања, со брзи и сигурни повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат.

  Функција

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX 6870i

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX 6860i

  Брзина на печатење

  Брзина на печатење од 70 стр./мин. (A4-формат)

  Брзина на печатење од 60 стр./мин. (A4-формат)

  Брзина на скенирање

  Брзина на скенирање (2-страно) од 270 слики/мин. (A4-формат)

  Брзина на скенирање (2-страно) од 270 слики/мин. (A4-формат)

  Софтвер

  uniFLOW Online Express

  uniFLOW Online Express

  Безбедност

  Шифриран SSD-диск

  Шифриран SSD-диск

  Опции за завршна обработка

  Единица за завршна обработка со захефтување, единица за завршна обработка на брошури и единица за правење дупки

  Внатрешна единица за завршна обработка, единица за правење дупки, единица за завршна обработка со захефтување и единица за завршна обработка на брошури

  Слични производи и решенија

  Разгледајте ја обемната палета imageRUNNER ADVANCE DX за да дознаете повеќе за уредите и технологиите на Canon што континуирано еволуираат и се дизајнирани да ја подготват вашата компанија за иднината.

  Истражете повеќе

  Започнете дигитална трансформација

  Иднината на деловното работење е дигитална. Дознајте за новата генерација на паметни уреди со опции за поврзување, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, што ќе ви овозможат да го еволуирате и подобрите вашето деловно работење: imageRUNNER ADVANCE DX од Canon.
  Canon Camera
  Canon Camera

  Гарантирана безбедност

  Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?