СОФТВЕР

CLOUD CONNECTOR

Поедноставете го поврзувањето со Cloud со Cloud Connector - безбедно и практично Cloud-решение за работните процеси за печатење и скенирање.
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА [pdf, 2406 kb]
Cloud Connector

ПРЕГЛЕД

Подобрете ја соработката и продуктивноста

Задоволете ги вашите сè поголеми потреби за печатење и скенирање со Cloud Connector. Лесно споделувајте, складирајте и печатете документи директно од Cloud, минимизирајте ги потребите за ИТ за поставување и управување и уживајте во придобивките од соработката помеѓу вработените.

Главни придобивки

Минимизирајте ги потребите за ИТ

Идеално за мали и средни организации со 1-3 повеќефункционални уреди од Canon. Не е потребен ИТ-администратор за поставување и управување со софтверот.

Намалете ги трошоците

Лесната интеграција со деловни софтвери ја елиминира потребата од ИТ-администратор или скапи професионални услуги.

Cloud Connector Key Benefits - 01

Зголемете ја продуктивноста

Користете ги апликациите Cloud Connector со вашите уреди од сериите imageRUNNER ADVANCE DX и imagePRESS C270 за брзо извршување на задачите и зголемување на можностите на овие повеќефункционални уреди.

Подобрете ја соработката

Подобрете ја тимската работа со испраќање скенирани документи преку компатибилни услуги како Google Drive* или OneDrive.

* Cloud Connector за Google Drive ќе стане достапен во 2024 година.

Cloud Connector Key Benefits - 02

Важни функции

Работете со различни формати на датотеки

Максимизирајте ја ефикасноста преку печатење и скенирање во различни формати на датотеки како PDF, HTML, JPEG, PNG, Google spreadsheets и многу повеќе.

Поврзување со PIN-код

Користете PIN-код за да ја поврзете вашата е-пошта со софтверот. По поврзувањето може веднаш да почнете да печатите.

Долготрајна употреба

Одлучете колку долго ви треба лиценца, почнувајќи со минимален период од 3 години, и направете ги процесите за печатење и скенирање колку што е можно поедноставни.

Cloud Connector Key Features - 01

Лесно инсталирање и одржување

Регистрирајте ја вашата адреса за е-пошта и сами воспоставете врска со Cloud. Не е потребно корисничко одржување, бидејќи процесите за инсталација и одржување се лесни за сите.

Беспрекорна компатибилност

Пристапувајте до документи преку Google Drive*, OneDrive или SharePoint, како и преку Microsoft Teams, Dropbox и Box.

* Cloud Connector за Google Drive ќе стане достапен во 2024 година.

Печатете и скенирајте преку е-пошта

Печатете и скенирајте лесно преку е-пошта. Не е потребен драјвер за печатачот, за да можете лесно да печатите во секое време.

Cloud Connector Key Features - 02

Искористете ја моќта на Cloud и поедноставете ги процесите за печатење и скенирање.

Слични решенија и софтвер

 • uniFLOW Online

  Напредно и сигурно решение за печатење и скенирање што им овозможува на организациите да управуваат со сите нивни процеси за печатење преку Cloud.

 • Серија imageRUNNER ADVANCE DX

  Зголемете ја работната сила и забрзајте ја дигиталната трансформација преку подобрување на работните процеси и продуктивноста на вашето деловно работење со паметна технологија.

 • Серија imagePRESS C270

  Добијте канцелариски функции и обемни опции за печатење со професионален квалитет со безбедните и продуктивни повеќефункционални ласерски уреди за A3-формати во боја.

 • Истражете повеќе

 • ВЕБ-СЕМИНАР

  Услуги за дигитална трансформација

  Постигнете ги целите за продуктивност, соработката, безбедност, усогласеност и одржливост.

 • ИЗВЕШТАЈ

  Управување со безбедноста на податоците во хибриден работен простор

  Дознајте како нашата технологија ќе ѝ помогне на вашата компанија да воведе максимална контрола врз доверливите информации во хибридните работни опкружувања.

 • ИЗВЕШТАЈ

  Како да ја одржувате и зголемувате продуктивноста во хибриден работен простор со Canon

  Дознајте како да ги подобрите процесите во хибридните работни опкружувања, почнувајќи од обновување договори на потрошувачи па сè до одобрување фактури на испорачувачи.

 • ИЗВЕШТАЈ

  5 совети за подобро деловно работење

  Дознајте како да ги поврзете вашите тимови, да овозможите ефикасно деловно работење и да ги заштитите вашите податоци во хибридниот деловен свет.

 • Подобрете го начинот на кој работите со помош на нашето сигурно и интуитивно Cloud-решение.