За на работа

PTZ камери

Набљудувајте пространи површини и следете ги објектите со контрола без напор и на едноставен начин со нашите камери кои имаат функции за поместување, закосување и зумирање (PTZ). Овие модели, кои се поставуваат едноставно и нудат широко видно поле, се идеални за примена во управување со сообраќајот, набљудување во градови и плацови за продажба.

Широко видно поле

Кога е потребно да се набљудуваат пространи површини, функциите за поместување, закосување и зумирање на овие модели се навистина од огромно значење. Огромните пространства брзо се надгледуваат - рачно или автоматски - а објектите лесно се следат и набљудуваат. Ако е потребна дополнителна инспекција, функцијата за моторизирано зумирање нуди детални и висококвалитетни снимки одблиску, дури и при слаба осветленост.

Fieldof View
Optional housings

Изборни куќишта и дополнителна опрема

Монтирањето на нашите PTZ камери е флексибилно бидејќи можат да се напојуваат преку струјна мрежа или етернет кабел. Различните куќишта за камери, на пример куќиште со заматено или јасно стакло, овозможуваат флексибилно монтирање во различни опкружувања – од плацови за продажба на автомобили до концертни сали.

Камери во кутија

Box Cameras

Создадени за да одговараат во различни ситуации, нашите камери во кутија нудат широки агли на гледање и лесно се инсталираат, без разлика дали се поставуваат на ѕид или таван.

Камери во купола

Dome Cameras

Нашите камери во купола се доказ дека набљудувањето може да биде дискретно. Компактни и со привлечен изглед, тие се совршени за затворени и отворени простории.