Canon Zoemini 2, Canon Zoemini S2 in all colours on a table.

ИНСТАНТ ФОТОАПАРАТИ И
ЏЕБНИ ПЕЧАТАЧИ

Овие џебни модели се модерни и лесно преносливи и ви нудат моментални резултати - совршени се за доловување специјални моменти и создавање слики за моментално споделување со технологијата „Zero ink“ (без мастило)

Инстант фотографирање со резултати што може да ги споделите

Фотографирајте, приспособувајте и лепете со џебни печатачи и хартија за која не е потребно мастило. Изберете помеѓу 2-во-1 модели со фотоапарати и практични огледала за автопортрети или елегантни и преносливи печатачи со паметни опции за поврзување со вашите паметни уреди - сите тие ви нудат можност за моментално печатење што е лесно достапно.

Најдобрите придружници за љубителите на фотографии

 • Pearl white Canon Zoemini 2 on a purple table surrounded by printed stickers and ZINK paper.

  Нема мастило, нема неред

  Со технологијата за печатење ZINK™ (Zero Ink) (без мастило) од Canon, сета хемија за развивање отпечатени фотографии е вградена во хартијата за да добиете фотографии што се отпорни на размачкување, кинење и вода.

 • Teal Canon Zoemini S2 instant camera and printer being put in a pocket of brightly-coloured trousers.

  Со џебна големина, пренослив и стилски

  Доволно мали за да ги собере во џеб и достапни во 3 елегантни бои, преносливите печатачи и инстант фотоапаратите Canon Zoemini се совршени за печатење во движење со стил.

 • A woman holding the smartphone with Mini Print app showing a picture of two women with stamps and frames applied. Pearl white Canon Zoemini S2 is seen in the background.

  Непречено поврзување и приспособување

  Апликацијата Canon Mini Print ви овозможува да го изразите вашиот карактер и да внесете реалистичност во вашите фотографии со цртежи, белешки, филтри, рамки, налепници, како и алатки за колажи и распоредување.

 • Rose gold Canon Zoemini 2 printing an image, surrounded by ZINK paper packages and printed stickers, with a smartphone with Mini Print app on it.

  Од фотографии до налепници

  Создавајте инстант отпечатени материјали за споделување што се одлепуваат и лепат на висококвалитетни налепници со големина од 5 x 7,6 cm кои се испорачуваат во пакувања со 20, 50 и 100 листови, така што никогаш нема да останете без хартија. Исечете ги во која било форма и големина или употребете ја однапред исечената кружна хартија за налепници ZINK™ со големина од 3,3 cm.

Палета Canon Zoemini

Пренослив печатач за фотографии со џебна големина што не користи мастило. Апликацијата Mini Print ви овозможува да ја отпечатите вашата неограничена креативност на фотохартија за налепници во движење.

Canon Zoemini S2 in all colours surrounded by ZINK paper.

ПЕЧАТАЧ И ФОТОАПАРАТ

Canon Zoemini S2

Снимајте подобри автопортрети со фотоапаратот и печатач со џебна големина, опремен со огледало, прстенесто светло, опција за далечинско активирање на блендата и прегледување во живо.

ПЕЧАТАЧ

Canon Zoemini 2

Добијте инстант отпечатени материјали од вашиот паметен телефон во секое време и на секое место со џебниот печатач Canon Zoemini 2 што се напојува преку батерија.

Canon Zoemini 2 in all three colours printing stickers.
Rose gold Canon Zoemini 2 on a blue surface surrounded by printed stickers and ZINK paper.

Фотохартија Canon ZINK™

Хартијата за која не е потребно мастило е обложена со микрокристали што реагираат при загревање, создавајќи слика со отпорност на размачкување, кинење и вода без употреба на мастило.

Апликација Canon Mini Print

Поврзете го вашиот печатач Canon Zoemini или инстант фотоапарат со вашиот мобилен телефон или таблет преку Bluetooth со апликацијата Canon Mini Print што можете бесплатно да ја преземете од App Store и Google Play. Додавајте филтри, AR, изобличувања, цртежи или текст за целосно прилагодена слика. Користете ја функцијата за прегледување во живо за да поставите тајмер на вашиот Canon Zoemini S2 и снимете совршена фотографија.

Navy blue Canon Zoemini 2 printing a picture on ZINK paper sticker with a smartphone showing Mini Print app with the printed picture on the screen.
Rose gold Canon Zoemini S2 in the background taking picture remotely of two women with the usage of Mini Print app on the phone one of them is holding in her hand.

Инстант фотографирање и печатење

Снимајте ваши фотографии или преземете ги директно од Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox или iCloud и печатете ги во движење со помош на Canon Zoemini 2. Кај Canon Zoemini S2, вградената камера и огледалата за автопортрети нудат 2-во-1 пакет што претставува одлично решение за сите ваши потреби за фотографирање и печатење.

Креативно прилагодување

Користете ја апликацијата Canon Mini Print со Canon Zoemini 2 и Canon Zoemini S2 за да внесете сопствени елементи во вашите фотографии. Додавајте филтри, рамки, AR и текст или, пак, претворете ги вашите фотографии во колажи или повеќекомпонентни постери и отпечатете приспособени материјали.

Teal Canon Zoemini S2 instant camera and printer surrounded by printed stickers in a tent with a person holding smartphone showing Mini Print App with different stamps.

Добијте инспирација

 • КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Документирање проект

  Документирајте 100 дена од личен проект со Canon Zoemini 2 и пакет со 100 листови фотохартија.

 • get-inspired-show-your-style-fashion

  КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Визуелизирајте го вашиот стил за на одмор

  Поедноставете го пакувањето и организирајте се со Canon Zoemini 2.

 • Zoemini S2 од Canon

  КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Креативни идеи со палетата Canon Zoemini

  Ослободете ја вашата креативност кога патувате со инстант фотоапарат и џебен печатач.

 • Најдобри придружници на фестивалите

  КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Најдобри придружници на фестивалите

  Зачувајте ги вашите спомени во движење со палетата на Canon Zoemini со џебна големина.

 • Испружени раце држат неколку фотоапарати Zoemini S2 од Canon, од кои едниот печати слика, а друг човек држи црно-бела отпечатена фотографија.

  ПЕЧАТЕЊЕ И ИЗРАБОТКА НА МОДЕЛИ

  Печатење важни моменти од животот

  Дознајте како група млади луѓе ги прославија важните моменти од своите животи со Canon Zoemini S2.

 • КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Изразете се со Canon Zoemini S2

  Откријте како Max Kion и Dottz Brown ги прославуваат големите моменти во животот со 2-во-1 минипечатачот за фотографии од Canon.

 • Zoemini S2-Get-inspired-Izzy-Manuel-vintage-fashion-ambient

  ИНСТАНТ ПЕЧАТАЧИ

  Модно блогирање со Canon Zoemini S2

  Блогерката Izzy Manuel го користи Canon Zoemini S2 за да го истакне својот старомоден стил со инстант отпечатени фотографии.

 • КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Персонализирајте ги вашите уреди

  Создавајте приспособени налепници за вашиот телефон и за другите уреди со преносливите печатачи од Canon.

 • Црн Canon SELPHY CP1500, зелен Canon SELPHY Square QX10, зелено-син Canon Zoemini S2 и розово-златен Canon Zoemini 2 се поставени на сива заднина, опколени со отпечатени материјали, налепници и дополнителна опрема.

  КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Најдобрите преносливи печатачи од Canon

  Истражете ја палетата на компактни печатачи од Canon за да дознаете кој е најсоодветен за вас.

 • КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Забавувајте се со печатењето

  Пет причини зошто ви е потребен компактен печатач за фотографии.

 • Раце на жена којашто лепи минифотографии во албум, а до неа е поставен бел фотоапарат Zoemini S2 од Canon.

  ФОТОГРАФИРАЊЕ СВАДБИ

  Снимете ги и отпечатете ги спомените од вашата свадба

  Дознајте зошто Zoemini S2 и печатачот Canon Zoemini се совршените додатоци за свадби.

 • Добијте инспирација, пријавете се веднаш

  Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

  Поддршка за вашиот Canon Zoemini

  Може да ве интересира и