Софтверски PTZ-контролор

Апликација Remote Camera Control Application од Canon

Надополнете ја вашата PTZ-инфраструктура со бесплатниот софтвер од Canon преку којшто можете да контролирате до 20 PTZ-камери од Canon, како и да прегледувате во живо до девет камери во секое време на корисничкиот интерфејс.

Спецификации

 • Далечинско управување преку вашиот компјутер

  Контролирајте до 20 PTZ-камери, а прегледувајте девет

 • Следете ги и прегледувајте ги поставките моментално

  Приказот на екранот ви овозможува да го прегледувате видеоприказот од камерата, како и да ги прилагодувате поставките за сликата

 • Целосна контрола на однапред поставените позиции

  Контролирајте до 100 однапред поставени агли за секоја камера

 • Прилагодливи копчиња

  Контролирајте ги камерите и поставките и задавајте функции за копчињата преку тастатурата

 • Управување преку таблет

  Компатибилност со таблети коишто користат Windows 10

Преземете го бесплатниот софтвер

Изберете го вашиот производ подолу за да ја преземете апликацијата Remote Camera Control што е специјално дизајнирана за палетата PTZ-камери и што нуди целосна контрола врз максимум 20 камери, како и опција за прегледување на девет сигнали од камерите.

Дали сакате да ве контактира претставник на Canon?

Ве молиме пополнете го краткиот формулар за да побарате да ве контактира специјалист за производи од Canon.

Слични производи

 1. Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено.
  Подлежност на промена без претходна најава.