Hero image
alt text goes here

ПРОФЕСИОНАЛНИ
ЕКРАНИ

Професионални референтни 4K-монитори од Canon со широка палета на бои и голем динамички опсег за емитување и филмска продукција.

Исклучителен квалитет

Уникатното искуство во обработката на слика на Canon и напредните технологии за обработка на сликата овозможуваат константно прецизна репродукција на боите и 4K слики со висока резолуција.

DP-V3120

DP-V3120 од Canon

Професионален 4K HDR-екран од 31 инчи со 2.000 cd/m2 кој овозможува поголема флексибилност на работните процеси за снимање во HDR.

DP-V3120

Целосен опсег

Exceptional 4K capability

Исклучителна можност за 4K

Екранот нуди силна осветленост, длабоки црни тонови, прецизна репродукција на боите и бројни функции со поддршка за голем динамички опсег (HDR), кои се совршени за 4K UHD емитување и филмска продукција.

HDR и поддршка за широка палета на бои

Поддршката за големиот динамички опсег EOTF (PQ и Hybrid Log-Gamma) и широката палета на бои како ITU-R BT.2020 и DCI-P3 се идеални за широк опсег на процеси за 4K обработка.

HDR and wide colour gamut support

Реална репродукција на бои

Иновативниот процесор за обработка на сликата од Canon со голема длабочина на битови и систем за контрола на задното осветлување со технологија за IPS панели нуди прецизна репродукција на боите со усогласена осветленост низ целиот екран и широки агли на гледање.

Faithful colour reproduction

Едноставно ракување и голем избор на опции за поврзување

Вградениот контролен панел со тркалце и копчињата со доделување на функции нудат едноставно ракување, додека големиот избор на опции за поврзување овозможува беспрекорна интеграција со постоечките поставувања за продукција.

Simple operation and wide connectivity

Поврзани производи

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Разгледајте ја палетата Pro Video од Canon и откријте нови можности за снимање видеосодржина

Без разлика дали снимате моќни независни документарци, популарни серии или наградувани филмови, Canon ќе ви понуди производ од палетата Pro Video којшто ќе ја подигне вашата креативност до нови нивоа.