Професионални решенија за видео

Без разлика дали снимате филмови, емитувате, проследувате или документирате, извонредните можности на нашите професионални камери и објективи ќе го трансформираат начинот на којшто работите со подвижните слики.

Решенија Pro Video од Canon

Од работа во областа на кинематографијата и јавниот сектор, до емитувања на отворено и проследување во живо, во Canon ќе најдете решение Pro video коешто совршено ви одговара.


Палета на производи

Нашата палета производи ви нуди сè што ви е потребно, плус сè што сакате.

EOS_5D_Mark_IV Lifestyle Music Promo 24

Помош и поддршка

Тука сме за да ги одговориме вашите прашања, да ги решиме проблемите и да ве пратиме на соодветно место доколку ви е потребна поправка.

Најнови приказни и вести

 • The Canon Cinema EOS range.

  ARTICLE

  A decade of Canon Cinema EOS

  Discover how Cinema EOS – from the EOS C300 through to the EOS C70 – has enabled the making of 10 diverse productions over the past 10 years.

 • A man filming on a Canon XF605 camera with a microphone attached. A Canon PTZ camera is visible in the foreground.

  ARTICLE

  B-cams for filmmakers – which is right for you?

  Discover the best B-cams in the Canon ecosystem – from Cinema EOS and mirrorless EOS to pro camcorders and PTZ.

 • Two men stand on a docked wooden boat with a large body of water behind them. One is adjusting a Canon EOS C500 Mark II camera, the other is pointing into the distance.

  ARTICLE

  Exploring the magic of Canon cinema lenses

  Multi-award-winning DoP Martin Christ looks back over a career accompanied by Canon.

 • A person using a Canon camcorder to film a smartly dressed news reporter on a bridge.

  СТАТИЈА

  Најдобри видеокамери од Canon: вашиот неопходен водич

  Која е најдобрата професионална видеокамера од Canon за вашите потреби за проследување во живо, репортерство и деловни потреби?

 • Two presenters sit on deck chairs inside a restored barge that is being used as a production set.

  СТАТИЈА

  Како далечинското снимање им овозможи на режисерите да продолжат да работат

  Два режисери споделуваат како глобалните локдауни ги присилија да размислуваат иновативно со цел да продолжат со работата - и какво значење ќе има тоа за иднината.

 • A Canon XF705 camcorder viewed from the rear with a richly coloured HDR image visible in the viewfinder and LCD screen.

  ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • A man in winter clothing on a snowy mountainside with a Canon XF705 camcorder.

  СТАТИЈА

  Дополнете ја вашата опрема за снимање со видеокамера

  Режисерот Sébastien Devaud говори за важната улога што професионалните видеокамери XA и XF од Canon ја имаат во неговите продукции.

 • pro-sette-storie-walking-interviews

  ARTICLE

  Filming Italian news on the CN-E70-200mm T4.4 L IS

  How the Canon Compact Cine Servo lens brought challenging walking interviews to the screen with flair.

 • Nigella Lawson standing in a kitchen, looking down at two dishes of food on the counter in front of her.

  ARTICLE

  Filming Nigella on Canon Cine Primes

  On celebrity chef Nigella Lawson's TV shows, the images are as rich as the food. DoP Robin Fox shares his shooting secrets.

 • How to use 3D LUTs on the Canon EOS C70

  ARTICLE

  How to use 3D LUTs on the Canon EOS C70

  The EOS C70's Look File function enables you to apply 3D LUTs to your videos for outstanding creative control. Find out how they work and how to set them up.

 • Filmmaker and activist Jack Harries leans on a wooden table setting up a shot with his Canon camera rigged with a mic.

  ARTICLE

  What matters to future filmmakers?

  Embracing challenges, collaboration and moving beyond the gatekeepers, young creatives Ashleigh Jadee, Jack Harries and Irene Cruz are pushing the boundaries of film.

 • Искористете ги придобивките, пријавете се веднаш

  Пријавете се за да добивате совети од други професионалци, новости во индустријата, покани за настани и ажурирања на фирмвери.

  Canon Camera