ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТАЧИ

Мастила, тонер и хартија за печатење

Доследен квалитет и беспрекорни перформанси со вашиот печатач од Canon, со рамномерни бои и детални црни тонови.
Печатач од Canon отворен од горната страна при што се гледаат картриџи за мастило и рака што покажува кон еден од нив. Отпечатена живописна фотографија од храна и други слики покрај неа.

Совршена комбинација за печатење

Некои работи функционираат подобро кога се заедно. Употребата на вашиот печатач од Canon во комбинација со мастила и фотохартија од Canon овозможува оптимални перформанси и врвен квалитет при секое печатење.

Оригинални мастила, тонер и хартија од Canon

Мастилo

Прекрасен и долготраен квалитет на печатење со исклучителни детали, текст во боја и црн текст.

 • МАСТИЛО ЗА ПЕЧАТАЧИ

  Мастило за печатење за PIXMA

  Печатете импресивни и долготрајни документи и фотографии со мастилата за печатење произведени од Canon.

 • МАСТИЛО ЗА ПЕЧАТАЧИ

  Мастило за печатење за MAXIFY

  Добијте бои со професионален квалитет што се оптимизирани за деловно печатење со мастилата за печатење со голема густина и двојна отпорност од Canon.

Различни видови мастила и фотохартии поставени на полица.

Дали ви треба помош да пронајдете мастило?

Пронајдете ги најдобрите мастила, тонер или хартија за вашиот печатач од Canon.

Тонер

Оригиналниот тонер за печатење работи беспрекорно со печатачите i-SENSYS за да обезбеди брзи перформанси и висококвалитетни отпечатени материјали.

Ласерски печатач од Canon со отворен страничен отвор зад кој се гледаат картриџите за тонер.

Зошто да изберете оригинални потрошни материјали од Canon?

Оригиналните потрошни материјали од Canon се произведени подобро за да обезбедат сигурност, квалитет и вредност какви што може да очекувате од вашиот печатач од Canon.
Дознајте повеќе
Приказ од горната страна од печатач и фотоапарат на маса, опкружени со фотографии во различни големини што се распоредени на масата.

Фотохартија

Canon ви нуди соодветна фотохартија за сите ваши потреби - од врвен квалитет како за изложби па сè до детски креативни проекти.

Печатење и изработка на модели

Забавни проекти за изработка на макети и модели за целото семејство и паметни начини за извлекување максимум од вашите омилени фотографии и зголемување на продуктивноста во домашната канцеларија.

Приказ од горната страна од црн печатач што печати живописна хартија за моделирање, наоколу има и други отпечатени материјали и 3D-модели од животни, пакет фотохартија, таблет-уред на кој е прикажана Creative Park и 2 раце што сечат форми со скалпел.
Дете отсекува форма на јаболко од лист хартија за моделирање, а на масата се поставени повеќе изработени модели.

Creative Park

Голем избор на возбудливи активности за изработка на хартиени модели во кои ќе ужива целото семејство.

Слични статии

 • СОВЕТИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

  Често поставувани прашања за печатачи, мастила и хартија

  Експертот Suhaib Hussain од Canon одговара на често поставуваните прашања околу технологијата на печатачите, мастилата и хартијата.

 • КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Печатач за сите

  Шест начини на коишто вашиот печатач PIXMA може да ги развесели вашиот дом, семејните активности и уредите.

 • ПЕЧАТЕЊЕ

  Безжично печатење

  Користете безжична технологија во вашата домашна канцеларија и печатете од секоја локација - поставувањето е лесно.

 • ПЕЧАТЕЊЕ И ИЗРАБОТКА НА МОДЕЛИ

  Откријте стотици бесплатни и забавни проекти за изработка на модели од хартија

  Користете го бесплатниот и динамички опсег на модели од хартија што го нуди Creative Park за да ги забавувате вашите деца низ целиот ден.