Печатачи MegaTank од Canon

Печатачите со резервоари за мастило што се дополнуваат се лесни за употреба и овозможуваат голем обем на печатење со мали трошоци и неспоредлива сигурност во работењето.
Canon MegaTank Printers Range

ПЕЧАТАЧИ СО КОНТИНУИРАНО СНАБДУВАЊЕ НА МАСТИЛО

Паметно и продуктивно печатење со мали трошоци

Со понудата од сигурни печатачи за вашиот домот и канцеларија, уредите MegaTank од Canon овозможуваат квалитетни резултати и мали трошоци, а притоа користат практични функции коишто придонесуваат за беспрекорно корисничко искуство.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Печатачите Canon MegaTank во акција

Запознајте се со нашите уреди MegaTank и уживајте во огромниот обем на печатење, лесното поврзување, високиот квалитет и малите трошоци.

Ви треба поддршка за вашиот уред?

Придобивки од MegaTank

Квалитетно печатење со голема брзина и неверојатен обем на печатење, а минимални трошоци.

 • МАЛИ ВКУПНИ ТРОШОЦИ

  Голем обем на отпечатени страници, а мали вкупни трошоци за користење (TCO).

 • МАКСИМАЛНО ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО НА АКТИВНА РАБОТА

  Резервоари за мастило што се дополнуваат и перформанси со извонредна сигурност.

 • ВИСОКА ПРОДУКТИВНОСТ

  Очекувајте висок квалитет со огромна брзина.

 • ДОСЛЕДНОСТ ВО ОБЕМОТ

  Исполнувајте ги роковите секој ден.

 • Печатење со мали трошоци со MAXIFY GX6050 и MAXIFY GX7050

  Просечна заштеда од 90% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи 1

  Печатачи за мали бизниси

  Го барате најдобриот печатач за вашите деловни потреби? Исполнете ги вашите цели за продуктивност со инк-џет и ласерски печатачи што совршено се вклопуваат во секое работно опкружување - вклучувајќи ги и домашните канцеларии.

  Жена зема отпечатен материјал од печатач Canon MAXIFY во канцеларија, во заднината има уште двајца луѓе.
  Mafixy GX7050 во канцелариско опкружување

  ПОПУЛАРЕН ПРОИЗВОД

  MAXIFY GX7040

  Компактен и опремен со опции од типот 4-во-1, идеален е за употреба во мали компании коишто имаат потреба од економично печатење со голема брзина и лесно поврзување.

  Палета на печатачи MegaTank

  Преку сериите MAXIFY и PIXMA, уредите MegaTank од Canon овозможуваат спој на квалитетно отпечатени материјали и извонредно мали трошоци поради што се идеални за мали канцеларии и компании или за домашна употреба.

 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G1411

  Заштедете пари со овој печатач што се дополнува со мастило и нуди едноставно печатење со мали трошоци, живописни фотографии со големина до A4 и остри документи.
 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G2411

  Print, copy and scan in high quality using this low cost, refillable multifunctional with high page yields.
 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G3411

  Зголемете ја продуктивноста и печатете од паметни уреди и од услуги за складирање на интернет со мали трошоци, користејќи го овој сè-во-едно уред со Wi-Fi.
 • PIXMA G4410

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G4411

  Уживајте во печатење со голема продуктивност и мали трошоци со овој компактен 4-во-едно уред со Wi-Fi што поддржува услуги за складирање на интернет.
 • PIXMA_G5045

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G5040

  Зголемете го времето на активна работа и намалете ги трошоците со практичен печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат
 • PIXMA G6040

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G6040

  Печатач со резервоар за мастило што се дополнува и што нуди голем обем на печатење, квалитет и функционалност со мали трошоци по страница.
 • PIXMA G7045

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G7040

  Печатете максимум 18.000 страници и работете континуирано со ADF со 35 листови за висококвалитетни резултати и мали работни трошоци.
 • Слика од предната страна на PIXMA G2420

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G2420

  Продуктивен сè-во-еден уред за голем обем на печатење со мали трошоци што нуди сигурност, практичност и креативна слобода.
 • Слика од предната страна на PIXMA G2460

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G2460

  Овој сè-во-еден уред за голем обем на печатење е исклучително брз и практичен и нуди неверојатно остри документи и живописни фотографии во секое време.
 • Слика од предната страна на PIXMA G3420 од Canon

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G3420

  Сè-во-еден уред за голем обем на печатење со мали трошоци и Wi-Fi што нуди постојана сигурност и импресивна креативна флексибилност
 • Слика од предната страна на PIXMA G3460

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G3460

  Поврзете се и заштедете - со печатење со голема продуктивност и мали трошоци што можете да го користите во секое време
 • pixma g540 fra range page

  Печатачи за во домот

  PIXMA G540

  Печатач со една функција и шест резервоари за мастило базирани на боја коишто може да се дополнуваат, што овозможува печатење на голем обем висококвалитетни фотографии во боја со екстремно ниски трошоци.
 • PIXMA G640

  Печатачи за во домот

  PIXMA G640

  PIXMA G640, односно првиот повеќефункционален печатач во палетата PIXMA G којшто содржи шест резервоари за мастило базирано на боја коешто може да се дополнува, претставува спој на печатење со ненадминат квалитет на ниво на фотографија, голем обем и ниски трошоци за печатење.
 • PIXMA GM2040

  Печатачи MegaTank

  PIXMA GM2040

  Печатач со резервоар за мастило што се дополнува - добијте максимална продуктивност со решение за мали вкупни трошоци за користење.
 • Печатачи MegaTank

  PIXMA GM4040

  Работете побрзо и намалете ги трошоците по страница со максимален обем до 18.000 страници, ADF за 35 листови и голем капацитет за обична хартија од 350 листови.
 • G2470

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G2470

  Печатете, копирајте и скенирајте во вашиот дом со овој брз 3-во-1 печатач со мастило што се дополнува
 • Canon PIXMA G3470

  Печатачи MegaTank

  Серија PIXMA G3470

  Печатете, копирајте и скенирајте во вашиот дом со овој брз печатач што се одликува со Wi-Fi и мастило што се дополнува
 • PIXMA G4470

  Печатачи MegaTank

  PIXMA G4470

  Печатете, копирајте, скенирајте и испраќајте факсови во вашиот дом со овој брз печатач што се одликува со Wi-Fi и мастило што се дополнува
 • Печатачи за мали канцеларии

  MAXIFY GX1040

  Бидете продуктивни во домот со овој брз, компактен, практичен и економичен 3-во-1 печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат.
 • Печатачи за мали канцеларии

  MAXIFY GX2040

  Бидете продуктивни во домот со овој брз, компактен и економичен 4-во-1 печатач со ADF за 35 листови.
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX3040

  Малиот 3-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Малиот 4-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX5540

  Сите придобивки од печатењето голем број страници со мали вкупни трошоци за користење на печатачот Canon MegaTank, со можност за користење различни медиуми за да се задоволат сите деловни потреби
 • MAXIFY GX6050

  Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 90% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.
 • MAXIFY GX7050

  Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 90% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.
 • Голем обем на печатење

  Оригиналите мастила на Canon овозможуваат постојаност на високиот квалитет, исклучително голем обем на печатење и мали трошоци по страница.

  Вградени резервоари со мастило

  Вградените резервоари со мастило поставени на предната страна овозможуваат лесно следење на нивоата на мастилата. Практичните шишиња што не треба да се стискаат го олеснуваат дополнувањето на мастилата, а уникатниот тип на млазници овозможуваат секое шише со мастило да го дополнува само својот еквивалентен резервоар.

  Лесно дополнување на мастилата на печатачите MegaTank

  Брзината е важна

  Печатете со голема брзина со црно мастило со пигмент за да добиете неверојатно остар текст или со мастила во боја за да создадете фотографии со живописни бои.

  Едноставно поврзување

  Печатете, скенирајте, копирајте и поврзувајте се со Cloud преку апликацијата Canon PRINT и PIXMA Cloud Link и печатете директно од паметни уреди преку AirPrint (iOS) и Mopria (Android).

  Печатење со голема брзина и лесно поврзување
  Прочитајте ги целите извештаи од Keypoint Intelligence за тестирањето на квалитетот и сигурноста на печатачите од серијата G на Canon (достапно само на англиски јазик)

  Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

  Оптимизирајте го квалитетот на печатењето и разбудете го креативниот потенцијал со оригиналните мастила и потрошни материјали од Canon, како и алатките предвидени да ви заштедат време.

 • Палета на хартии

  Пронајдете ја вистинската хартија за да добиете остар текст и фотографии со фотолабораториски квалитет.

 • Апликација Canon PRINT

  Добијте слобода во печатењето, копирањето и скенирањето.

 • Може да ве интересира и

  Покрај палетата на производи MegaTank, на располагање имате и широк избор од печатачи и дополнителна опрема од Canon.

 • Печатачи за во домот

  Функционални и стилски печатачи за фотографии за во домот и сè-во-едно печатачи што нудат квалитетни резултати.

 • Печатачи за мали канцеларии

  Бидете продуктивни со палетата печатачи за мали канцеларии што ќе бидат ваши идеални придружници.

 • Професионални печатачи за фотографии

  Преземете ја целосно креативната контрола врз вашите слики со професионалните печатачи за фотографии PIXMA и imagePROGRAF PRO.

 • Мастило, тонер и хартија

  Користете потрошни материјали од Canon за да добиете оптимални перформанси и врвен квалитет при секое печатење.

 • Пријавете се веднаш

  Добијте инспирација, пријавете се веднаш

  Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.
  1. Вкупните трошоци за користење (TCO) се основани врз првичните трошоци за купување на хардверот и трошоците за мастила или тонер во определен временски период (погледнете ги условите подолу). Ве молиме имајте предвид дека дополнителните променливи трошоци можат да влијаат врз вкупните трошоци за користење, вклучувајќи, но не ограничувајќи се со, други потрошни материјали, комплети со мастила и тонер, пакувања со мастила и тонер за голема потрошувачка, сервисирање, потрошувачка на енергија и замена на делови.

   Наведеното намалување на трошоците во проценти претставува просечна вредност од намалувањето на вкупните трошоци за определен обем на печатење од 1000 страници месечно (50% во боја и 50% црно-бело) во период од 60 месеци (5 години).

   Вкупните трошоци за користење (TCO) се основани врз следните пресметки: [Просечен CPP во боја x обем на печатење во боја - минус страниците отпечатени со испорачаните мастила/ тонер] плус [Просечен CPP во црно-бел формат x обем на црно-бело печатење - минус страниците отпечатени со испорачаните мастила/ тонер] плус [трошоците за хардверот] плус [трошоците за картриџот за одржување, само за моделите MAXIFY GX].

   Моделите што се споредени во пресметката на намалувањето на трошоците за користење (TCO) се 10-те најдобри и најпродавани ласерски печатачи во боја и 10-те најдобри и најпродавани инк-џет печатачи според IDC EMEA Hardcopy Tracker (податоци од Q1 2020 до Q3 2020). Просечната продажна цена (ASP) на печатачите во EUR (€) беше земена од IDC EMEA Hardcopy Tracker (податоци од Q1 2020 до Q3 2020), а цената на потрошните материјали од официјалните веб-страници на производителите на 2 февруари 2021 година.

   Хардверот и потрошните материјали за сериите MAXIFY GX7000 и MAXIFY GX6000 од Canon се опфатени само заради овој калкулатор за TCO со нивната препорачана продажна цена („RRP“) што содржи ДДВ.

   ДДВ е вклучен, но имајте предвид дека трошоците за испорака не се вклучени во пресметките на цената. Цените подлежат на промени поради пазарните услови.

   Трошоците за печатење се основани врз користење на зададените поставки што се избрани и кај печатачите од Canon и кај печатачите од конкуренцијата. Ова е во согласност со условите за тестирање наведени во тестот за потрошувачка ISO/IEC за соодветната категорија.

   Трошоците по страница се пресметани од продажната цена на потрошните материјали наведена на веб-страниците на нивните производители која потоа се дели со потрошувачката што ја наведуваат производителите и што е официјално наведена во јавно достапните информации. Трошоците по страница се основани врз симулацијата за печатење шаблони за тестирање достапни во ISO/IEC24712 за инк-џет печатачи и ISO/IEC 19798 за ласерски печатачи во боја.

   Сите спецификации и податоци за перформанси од производителите се земени од јавно достапни информации, вклучувајќи, но не ограничувајќи се со, брошури и веб-страници на производителите. Потрошувачката на тонер и мастила од Canon и конкуренцијата се земени од спецификациите објавени од производителите.

   Заради фер споредба и давање прецизни податоци, податоците за потрошувачка на потрошните материјали се земени од потрошувачката на тонер или мастила со највисок стандард достапни во времето на издавање што биле одредени согласно ISO-стандардите. Споредбата не опфаќа комбинирани пакети, XL и мултикомплети. Овие податоци се достапни јавно.