Canon Pro Camcorders

Професионални видео камери

Извонредни перформанси, едноставно ракување

XF605 од Canon

Повеќенаменска 4K-видеокамера со квалитет за емитување што нуди напреден AF, опции за поврзување и проследување за големи продукции.

Дознајте повеќе

Lifestyle Day

XA75 од Canon

Професионална 4K-видеокамера со CMOS-сензор од 1,0 инчи. Нуди Dual Pixel CMOS AF, оптички зум до 15x и стабилизација на слика со 5 оски, 3G-SDI, HDMI-излез и проследување преку UVC.

Дознајте повеќе

Canon XA75

XA70 од Canon

Професионална 4K-видеокамера со CMOS-сензор од 1,0 инчи. Нуди Dual Pixel CMOS AF, оптички зум до 15x и стабилизација на слика со 5 оски, HDMI-излез и проследување преку UVC.

Дознајте повеќе

Canon XA70

XA65 од Canon

Професионална 4K-видеокамера со CMOS-сензор од тип 1/2,3. Нуди напреден автоматски фокус, оптички зум до 20x и стабилизација на слика со 5 оски, 3G-SDI, HDMI-излез и проследување преку UVC.

Дознајте повеќе

XA65

XA60 од Canon

Професионална 4K-видеокамера со CMOS-сензор од тип 1/2,3. Нуди напреден автоматски фокус, оптички зум до 20x и стабилизација на слика со 5 оски, HDMI-излез и проследување преку UVC.

Дознајте повеќе

XA60

XA55/XA50 од Canon

Компактна 4K-видеокамера со CMOS-сензор од тип 1,0, Dual Pixel CMOS AF, објектив со оптички зум до 15x и 3G-SDI (само XA55).

Дознајте повеќе

Canon XA55/XA50

XA45/XA40 од Canon

Извонредно компактна и професионална 4K-видеокамера од серија XA со објектив со оптички зум до 20x што може да се држи со една рака.

Дознајте повеќе

Canon XA45/XA40

Серија XF

Серија XA

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Разгледајте ја палетата Pro Video од Canon и откријте нови можности за снимање видеосодржина

Без разлика дали снимате моќни независни документарци, популарни серии или наградувани филмови, Canon ќе ви понуди производ од палетата Pro Video којшто ќе ја подигне вашата креативност до нови нивоа.