ВИДЕОКАМЕРИ LEGRIA

4K-видеокамери

Без разлика дали сакате да доловувате драгоцени спомени или повеќе креативни опции, ние ќе ви понудиме видеокамера од Canon што ќе биде совршена за вас.
Canon Camera

4K-видеокамери LEGRIA од Canon

Палетата LEGRIA HF G нуди напредна технологија и врвни креативни контроли сместени во практична видеокамера што може да се држи во една рака и што е идеална за видеоблогери, сниматели на видеозаписи за youtube, сниматели на документарни видеозаписи и независни филмови.

Целата палета на видеокамери LEGRIA од Canon

Снимајте неверојатни видеоснимки што ја изразуваат вашата страст за раскажување приказни со палетата напредни видеокамери HF G LEGRIA.

  • Видеокамери

    LEGRIA HF G70

    4K-видеокамера со CMOS-сензор од тип 1/2,3, оптички зум до 20x, напреден и хибриден AF, стабилизација со 5 оски и USB-C-излез за проследување во живо1.

    1Нема поддршка за излезен аудиосигнал преку USB

Напредна технологија

Снимајте неверојатно јасни и живописни видеоснимки - дури и при слабо осветлување - благодарение на HD CMOS PRO сензорот или 4K CMOS сензорот од тип 1,0, вградениот ND филтер, стабилизацијата на слика со 5 оски и напојуваната стабилизација на слика, како и широкиот динамички опсег.

Canon Camera
Canon Camera

Удобно и креативно фотографирање

Фотографирајте рачно на едноставен начин со преклопник за зумирање со професионален стил, визир со можност за закосување и интуитивен екран на допир. Користете ги прилагодливите копчиња за функции и вртливото копче за да ја преземете контролата, да го забрзате ракувањето и да поврзете микрофон и слушалки за висококвалитетен звук.

Директно споделување на интернет

Вчитувајте видеоснимки на интернет без да користите компјутер – штом го завршите едноставниот процес на поставување. Само поврзете ја видеокамерата на вашата Wi-Fi мрежа* во домот и започнете да ги споделувате вашите видеоснимки на YouTube, Facebook, Twitter и е-пошта.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi далечински управувач

Уживајте во прегледување во живо и далечинско контролирање на поставките на вашата видеокамера LEGRIA со W-Fi преку паметен телефон или таблет-уред. Идеално за снимање кога камерата е тешко достапна.

ПОДГОТВЕНИ ЗА ДА ПОМОГНЕМЕ

Помош и поддршка

Тука сме за да ги одговориме вашите прашања, да ги решиме проблемите и да ве пратиме на соодветно место доколку ви е потребна поправка.
Поддршка
  1. Нема поддршка за излезен аудиосигнал преку USB

    * За функциите за директно споделување преку интернет и испраќање преку сервер ви треба сметка на image.canon. Во некои земји или региони може да нема поддршка за image.canon. Ве молиме посетете ја страницата www.canon-europe.com/cig за повеќе информации