EOS DSLR фотоапарати

Нашата EOS палета нуди извонреден квалитет на сликата, без разлика на вашата стручност.
Bomen aan een beekje in het bos

Откријте ги деталите

DSLR-фотоапаратите од Canon нудат широк динамички опсег за да ги зачуваат деталите во осветлените и затемнетите површини и самостојно да создадат слики со мал шум и мала длабочина на полето за неверојатни портрети. Тие се создадени за професионални резултати од секоја слика што ќе ја снимите.
Нашите најнови производи

Нови DSLR-фотоапарати

Уживајте во нови нивоа на квалитет на слика. Нашите нови DSLR-фотоапарати се одликуваат со најсовремена оптичка технологија од Canon и иновативен дизајн за да можете да ги доловите сите моменти со извонредни детали.

EOS 90D

EOS 90D е максимално опремен DSLR-фотоапарат што овозможува доближување до целта, побрзо фотографирање и снимање извонредни слики со 32,5 мегапиксели.

EOS 90D

Филтер за палетата производи за DSLR-фотоапарати

Софтвер EOS Webcam Utility од Canon

Користете го вашиот фотоапарат од Canon како висококвалитетна веб-камера со инсталирање на нашиот софтвер EOS Webcam Utility.

Добијте инспирација

Get Inspired е најголемиот извор на практични совети за фотографирање, водичи за купување и информативни интервјуа - сè што ви е потребно за да го пронајдете најдобриот фотоапарат или најдобриот печатач и да ја реализирате вашата следна креативна идеја.

Моќни и брзи фотографии од диви животни со EOS 90D од Canon

Бидејќи извонредни моменти со диви животни се случуваат во дел од секундата, фотографот Markus Varesvuo го обожава брзиот фотоапарат EOS 90D од Canon. Погледнете ги неверојатните резултати од неговото фотографирање.

Прочитајте повеќе
EOS 90D

Може да ве интересира и...

СПИСАНИЕ

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.