MS-500

Камери со голема чувствителност

Камери со голема чувствителност

Компактни и лесни видеокамери со разновидни опции што се идеални за многубројни специјални намени.

Камери за снимање при слаба осветленост и следење на мало и големо растојание

Овие видеокамери што нудат извонредни перформанси при слаба осветленост, професионални опции за поврзување, функции за далечинска контрола и опции за приклучување објективи од видот EF, M58 и B4, можат да снимаат при многу слаба осветленост и се совршени за следење на мало и големо растојание.

Камери со голема чувствителност

 • Камери со голема чувствителност

  КАМЕРА СО ИЗВОНРЕДНО ГОЛЕМА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ MS-500

  Камера со извонредно голема чувствителност со SPAD-сензор за безбедност на големи растојанија и следење во услови на слаба осветленост.
 • ME20F-SHN

  Оваа професионална мрежна камера снима Full HD видео во боја во потполна темнина со максимална ISO вредност над 4 милиони, со помош на CMOS сензор од 2,26 MP за целосна слика.
 • ME200S-SH

  Достапна Full HD камера со Dual Pixel CMOS AF
 • ME20F-SH

  Иновативна Full HD видеокамера за целосна слика со извонредни перформанси при слаба осветленост и опција за инфрацрвена светлина.
 • Жичен далечински управувач

  Софтвер

  C500 MK II

  Разгледајте ја палетата Canon Pro Video и откријте нови начини за снимање видеосодржини

  Без разлика дали снимате моќни независни документарци, популарни серии или наградувани филмови, Canon ќе ви понуди производ од палетата Pro Video којшто ќе ја подигне вашата креативност до нови нивоа.