A man filming on a Canon XF605 camcorder with a microphone attached. A Canon PTZ camera is visible in the foreground.

РЕШЕНИЈА PRO VIDEO

Професионална AV-опрема и проследување

Ненадмината јасност при неверојатна близина. Снимете, контролирајте и доловете содржина со одличен квалитет со екосистемот за снимање од Canon.

Каква содржина снимате?

Без разлика дали снимате или проследувате од канцеларија, студио, училница или кујна, со професионалните решенија за снимање и проследување од Canon ѝ овозможувате одличен квалитет на вашата публика.

 • Деловно

  Проследувајте или снимајте внатрешна комуникација и настани на компанијата и поврзете се благодарение на моќта на видеоконференциите.

 • Образование

  Излезете од училницата и држете часови, предавајте и подучувајте на интернет.

 • Храмови

  Кога не можете да отпатувате до храмовите, со услугите за далечинско проследување на камерите од Canon, ќе проследувате директно до вашиот дом.

 • Свадби

  Семејствата ширум светот можат да комуницираат и да споделуваат спомени благодарение на можноста за проследување во живо или снимање видеозаписи.

 • Социјални медиуми/создавање содржина

  Без разлика дали проследувате содржина во живо или снимате и уредувате видеозапис, вашите следбеници ќе бидат воодушевени од неверојатниот квалитет на сликата.

 • Настани

  Од пресконференции и промоции на производи, до музички настани и театарски претстави, со нашите камери ќе проследувате снимки со одличен квалитет.


Слични статии

 • СТАТИЈА

  Најдобри видеокамери од Canon: вашиот неопходен водич

  Која е најдобрата професионална видеокамера од Canon за вашите потреби за проследување во живо, репортерство и деловни потреби?

 • СТАТИЈА

  Како далечинското снимање им овозможи на режисерите да продолжат да работат

  Два режисери споделуваат како глобалните локдауни ги присилија да размислуваат иновативно со цел да продолжат со работата - и какво значење ќе има тоа за иднината.

 • ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • СТАТИЈА

  Дополнете ја вашата опрема за снимање со видеокамера

  Режисерот Sébastien Devaud говори за важната улога што професионалните видеокамери XA и XF од Canon ја имаат во неговите продукции.

 • ARTICLE

  Top tips for shooting corporate video that keeps clients coming back

  Videographer and Canon Ambassador Simeon Quarrie on his video best practices when shooting for big-name corporate clients, from pre-production to finished edit.

 • СТАТИЈА

  Мали димензии, моќни резултати: запознајте се со XA45 од Canon

  Кинематограферот Peter Demetris ја тестираше професионалната камера XA45 од Canon при снимање музички спот - тука ни ги открива своите пет омилени функции.


 • CANON CR-N700

  ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА ЗА PTZ

  PTZ-камери

  Палета на 4K-камери со можност за далечинско поместување, вртење и зумирање (PTZ) и извонреден квалитет на слика, што се дизајнирани за различни примени и потреби за снимање.

  Canon Camera

  ВИДЕОКАМЕРИ

  Професионални видео камери

  Извонредни перформанси, едноставно ракување.

  Interchangeable Lens Cameras

  КАМЕРИ

  Фотоапарати со заменливи објективи

  Откријте ги фотоапаратите со заменливи објективи од Canon и истражете ги новите креативни начини за да го снимите вашиот објект.

  Pro-4k-projectors

  ПРОЕКТОРИ

  Проектори

  Неверојатна јасност, извонредни слики. Оставете најголем впечаток со нашите проектори.

  Canon Camera

  ВИДЕОКАМЕРИ

  Cinema EOS камери

  Исклучителен квалитет на слика, неограничена креативна контрола.

  Искористете ги придобивките, пријавете се веднаш

  Пријавете се за да добивате совети од други професионалци, новости во индустријата, покани за настани и ажурирања на фирмвери.