Home Printers

Печатачи за во домот

Разгледајте ги најдобрите печатачи за во домот наменети за печатење документи и фотографии со неверојатна острина.

Стилски решенија

Разбудете ја вашата фантазија и направете мала канцеларија во домот. Независно дали станува збор за образување од дома, работа или креативно поминување на времето, печатачите од Canon се дизајнирани да се усогласат со вашиот стил на живеење.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Филтер за печатачи за во домот

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

PIXMA TS205

Уживајте во практично печатење на живописни фотографии и остри документи во домот со овој достапен и компактен печатач

Дознајте повеќе

PIXMA TS305

Уживајте во достапно и висококвалитетно безжично печатење од паметни уреди и социјални мрежи

Дознајте повеќе

PIXMA TS705

Искористете ги придобивките од врвните опции за поврзување и големиот капацитет за хартија сместени во компактен и достапен пакет

Дознајте повеќе

PIXMA TS9550

Откријте на кој начин безжичното поврзување, ADF механизмот за 20 листови и можноста за A3 одговараат на вашите деловни потреби.

Дознајте повеќе

PIXMA TS9551C

Откријте како компактната големина, безжичното поврзување, печатењето во A3 и мултимедиумското управување можат да ја ослободат вашата креативност.

Дознајте повеќе

PIXMA TS5150 Series

Мал и достапен сè-во-едно уред за целото семејство со повеќе опции за поврзување наменет за едноставно печатење и скенирање во домот.

Дознајте повеќе

PIXMA TS5350

Покажете ги вашите креативни дизајни со можноста за користење различни медиуми, одличните креативни апликации и опциите за беспрекорно поврзување со паметни телефони што ги нуди серијата PIXMA TS5350

Дознајте повеќе

PIXMA TS6350 Series

Напреден повеќенаменски уред што се одликува со практичен дизајн, разновидни функции и 5 посебни мастила за висококвалитетни документи и фотографии

Дознајте повеќе

PIXMA TS8350 Series

Бидете креативни со различни медиуми и добијте побогати и поживописни отпечатени фотографии благодарение на технологијата FINE и 6-те посебни мастила.

Дознајте повеќе

Canon PIXMA TS6050 Series

Печатете фотографии без рабови со врвен квалитет со помош на овој компактен сè-во-едно уред со 6 мастила, паметни опции за поврзување и етернет

Дознајте повеќе

PIXMA MG2550S

Компактен сè-во-едно уред за печатење, скенирање и копирање во боја за секојдневна употреба во домот.

Дознајте повеќе

PIXMA MG6450

"Сè-во-едно" фото печатач со високи перформанси, 5 мастила и напредно поврзување преку Wi-Fi за директно печатење од паметни уреди и Cloud. Стилски, компактен и лесен за ракување, тој нуди врвен квалитет на печатење.

Дознајте повеќе

PIXMA MG6650

Дизајниран да ви помогне во изразувањето на вашата креативност, овој сè-во-едно фото печатач со 5 мастила и високи перформанси нуди печатење со извонреден квалитет. Напредното поврзување преку Wi-Fi овозможува едноставно и директно печатење од паметни телефони и Cloud.

Дознајте повеќе

PIXMA MG7150

Врвен "сè-во-едно" фото печатач со 6 мастила за професионални резултати во домот. Стилски и едноставен за користење, со интуитивно управување преку допир, тој нуди напредно поврзување за печатење од паметни уреди и директно од Cloud.

Дознајте повеќе

PIXMA MG7550

Уживајте во моќ со која можете да ја изразете вашата страст за фотографирање преку неверојатни испечатени материјали. Поврзете се лесно и директно со паметни уреди и Cloud услуги и уживајте во интуитивна контрола на допир со овој врвен сè-во-едно уред со 6 мастила и Wi-Fi.

Дознајте повеќе

PIXMA MG7700 Series

Врвен сè-во-едно уред кој применува систем со 6 мастила за печатење неверојатни фотографии, без намалување на брзината или квалитетот. Може да се поврзе со паметни уреди и со услугите Cloud преку интуитивни контроли на допир.

Дознајте повеќе

PIXMA iP7250

Благодарение на можноста за поврзување преку Wi-Fi, овој печатач за фотографии со високи перформанси е совршен за брзо и висококвалитетно печатење.

Дознајте повеќе

PIXMA G1400

Компактен и сигурен печатач со една функција за печатење фотографии и документи. Совршен за печатење големи количини.

Дознајте повеќе

PIXMA G1400

Компактен и сигурен печатач со една функција за печатење фотографии и документи. Совршен за печатење големи количини.

Дознајте повеќе

PIXMA G1410

Заштедете пари со овој печатач што се дополнува со мастило и нуди едноставно печатење со мали трошоци, живописни фотографии со големина до A4 и остри документи.

Дознајте повеќе

PIXMA G2410

Печатете, копирајте и скенирајте со висок квалитет користејќи го овој повеќефункционален уред што се дополнува со мастило, создава мали трошоци и е наменет за печатење голем обем на страници.

Дознајте повеќе

PIXMA G3400

Повеќефункционален печатач за документи и фотографии со функции за поврзување преку WiFi и Cloud. Идеален за користење во домот и во канцеларии.

Дознајте повеќе

PIXMA G3400

Повеќефункционален печатач за документи и фотографии со функции за поврзување преку WiFi и Cloud. Идеален за користење во домот и во канцеларии.

Дознајте повеќе

PIXMA G3410

Зголемете ја продуктивноста и печатете од паметни уреди и од услуги за складирање на интернет со мали трошоци, користејќи го овој сè-во-едно уред со Wi-Fi.

Дознајте повеќе

PIXMA G4400

Добијте повеќе со помалку трошоци. Ви ги претставуваме најновите технологии за практично и достапно печатење во домот.

Дознајте повеќе

PIXMA G4410

Уживајте во печатење со голема продуктивност и мали трошоци со овој компактен 4-во-едно уред со Wi-Fi што поддржува услуги за складирање на интернет.

Дознајте повеќе

PIXMA G4411

Уживајте во печатење со голема продуктивност и мали трошоци со овој компактен 4-во-едно уред со Wi-Fi што поддржува услуги за складирање на интернет.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB2050

Овој компактен сè-во-едно уред нуди ефикасно печатење во боја со деловен квалитет за домашни канцеларии и се одликува со Wi-Fi, автоматски механизам за снабдување со документи, двострано печатење и функции за скенирање кон Cloud услуги.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB2350

Брз и продуктивен сè-во-едно уред кој нуди печатење во боја со деловен квалитет за домашни канцеларии. Се одликува со Wi-Fi и етернет, ракување преку екран на допир и поврзување со паметен телефон и Cloud услуги.

Дознајте повеќе

PIXMA GM4040

Работете побрзо и намалете ги трошоците по страница со максимален обем до 18.000 страници, ADF за 35 листови и голем капацитет за обична хартија од 350 листови.

Дознајте повеќе

PIXMA MP230

Стилски "сè-во-едно" уред кој нуди висококвалитетно печатење, скенирање и копирање. Софтверот, кој е едноставен за користење, ви овозможува да ја преземете контролата врз печатењето од интернет, како и организирањето и печатењето на фотографии.

Дознајте повеќе

Canon PIXMA TR8550

Мал и паметен 4-во-едно уред што заштедува простор со повеќе опции за поврзување за максимална продуктивност

Дознајте повеќе

Selphy CP1000

Добијте отпечатени материјали со фотолабораториски квалитет за неколку секунди, во секое време и на секое место, со овој мал и елегантен печатач за фотографии.

Дознајте повеќе

Selphy CP1200

Извадете ги спомените од вашиот паметен телефон без напор и претворете ги во слики со врвен квалитет што ќе траат доживотно.

Дознајте повеќе

SELPHY CP1300

Стилски и пренослив уред за безжично печатење на прекрасни фотографии и фотографии за документи од компатибилни паметни уреди и фотоапарати.

Дознајте повеќе

Canon Zoemini C

Доловете ги пријателите и разменувајте автопортрети со помош на џебниот печатач кога сте во движење за да добиете спомени за паметење.

Дознајте повеќе

Canon Zoemini S

Снимете најдобар автопортрет: фотографирајте, прилагодете и отпечатете со една рака кога сте во движење, со помош на огледалото за автопортрети, прстенестото светло и далечинскиот управувач за блендата

Дознајте повеќе

Canon Zeomini

Снимајте, прилагодувајте и печатете каде и да сте, со овој совршен додаток со џебна големина наменет за мобилни уреди.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB2150

Извонреден повеќефункционален инк-џет печатач, скенер, копир и факс во боја, со поддршка за печатење и скенирање од мобилни уреди и Cloud услуги, брзина на црно-бело печатење од 19 слики/мин. и многубројни мрежни функции.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB2750

Сè-во-едно инк-џет уред во боја за домашни канцеларии. MB2750 од серијата MAXIFY на Canon нуди печатење од мобилни уреди и интеграција со Cloud, а неговиот капацитет за хартија од 500 листови и брзината на црно-бело печатење од 24 слики/мин. овозможуваат максимална продуктивност.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB5450

Сè-во-едно печатач, факс, скенер и копир во боја, кој печати со брзина од 24 црно-бели слики/мин. и 15,5 слики/мин. во боја. Создаден за продуктивност, MB5450 од серијата MAXIFY на Canon за обемно користење не прави компромиси кога станува збор за перформанси, квалитет или сигурност

Дознајте повеќе

PIXMA TR4550 Series

Печатење, копирање, скенирање, испраќање факсови и ADF за 20 листови во еден практичен пакет со едноставно безжично поврзување

Дознајте повеќе

Do you need help finding a printer?

Дали ви треба помош за да пронајдете печатач?

Употребете ја нашата алатка за избор на печатачи и пронајдете го совршениот печатач.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОИЗВОД

Поддршка за вашиот печатач од Canon

Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот печатач од Canon.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

Може да ве интересира и…