Објективи за EOS M

Преносливи и лесни објективи дизајнирани само за фотоапаратите EOS M.
Canon Camera

Одлична приспособливост

Нашите фотоапарати без огледало EOS M ви овозможуваат лесно да менувате објективи и да добивате нови перспективи. Освен ексклузивната палета на повеќенаменски и компактни EF-M објективи, може да го користите и адаптерот за монтирање EF-EOS M од Canon за да добиете пристап до повеќе од 80 EF-S и EF објективи за DSLR фотоапарати, вклучувајќи и специјални објективи како што се објективите за макро и ефект на рибино око.
 • ПРЕНОСЛИВИ И ЛЕСНИ

  EF-M објективи

  Преносливи и лесни објективи дизајнирани само за фотоапаратите EOS M. Тие содржат модели со извонредно широк агол и телефото зум па сè до мали објективи во вид на „палачинка“ со кои ќе можете да ја изразите вашата креативност.

 • Подобрете го вашиот објектив

  Адаптер EOS M

  Со лесниот адаптер за монтирање EF-EOS M од Canon може да ги користите вашите објективи EF и EF-S заедно со вашиот фотоапарат EOS M, со целосна компатибилност и без загуби во перформансите.

 • ФИКСНИ И ФЛЕКСИБИЛНИ

  Објективи EF

  Огромна палета на објективи со фиксна фокусна должина, објективи со зум и специјални објективи, како што се објективите за макро и ефект на рибино око, што овозможуваат врвни слики кога се користат во комбинација со DSLR-фотоапарати, преку адаптер EOS-M.

Филтер за објективи EOS M

Препознатливи објективи од Canon

Објективите од Canon нудат комбинација од врвна изработка и најнова оптичка технологија за да создадат фотографии и видеоснимки со врвен квалитет. Разгледајте ги најновите широкоаголни и телефото објективи што се преносливи, лесни и наменети за вашиот фотоапарат EOS M.

Може да ве интересира и...

 • Фотоапарати EOS M

  Моќ на DSLR-фотоапарат во куќиште на компактен APS-C-фотоапарат без огледало.

 • Алатка за избирање објективи

  Нашата алатка за избирање објективи ќе ви ја прикаже целата наша палета на објективи и ќе ви помогне да го пронајдете објективот кој совршено ќе ви одговара вам и на вашиот фотоапарат EOS.

 • Палета Speedlite

  Контролирајте го осветлувањето на вградените и надворешните блицови со нашата палета на Speedlite блицови.

 • Сите фотоапарати

  Разгледајте ја целосната палета на фотоапарати од Canon, почнувајќи од компактни дигитални модели па сè до моќни и повеќенаменски DSLR-фотоапарати и фотоапарати без огледало.

 • EOS DSLR-фотоапарати

  Нашата палета на EOS DSLR-фотоапарати нуди извонреден квалитет на слика, независно од вашето професионално искуство.

 • Систем EOS R

  Приклучокот за објективи на системот EOS R нуди поголеми креативни можности за да го доловите секој момент.