PTZ-контролор

Далечински контролор за камери RC-IP100 од Canon

Поместувајте, вртете и зумирајте на едноставен начин со овој висококвалитетен контролор опремен со повеќефункционална палка и интуитивен екран на допир за лесна контрола на максимум 100 камери преку IP.

Спецификации

 • Екран на допир од 7 инчи

  За лесно избирање помеѓу 100 камери и поставки

 • Повеќефункционална палка

  Прецизно прилагодување на движењето на камерата

 • Професионален преклопник за зумирање

  За рамномерно и прецизно прилагодување од широк агол до телефото

 • Прилагодливи контроли

  Копчиња за доделување кориснички функции и приспособливо вртливо копче за контрола

 • Флексибилно поврзување

  Сериска интеграција и интеграција преку LAN

RC-IP100

Што содржи кутијата

 • Главен уред RC-IP100

 • Штипка за кабел

 • Завртка

 • AC-адаптер

 • AC-кабел

Слични производи

 1. Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено. Подлежност на промена без претходна најава.