Cinema EOS

Cinema EOS камери

Исклучителен квалитет на слика, неограничена креативна контрола.

Canon EOS R5 C

EOS R5 C од Canon

Снимајте прекрасни видеоснимки со резолуција од 8K и фотографии од 45MP со најмалата камера Cinema EOS којашто ќе одговори на сите предизвици.

Откријте повеќе

Canon EOS R5 C
Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Разгледајте ја палетата Pro Video од Canon и откријте нови можности за снимање видеосодржина

Без разлика дали снимате моќни независни документарци, популарни серии или наградувани филмови, Canon ќе ви понуди производ од палетата Pro Video којшто ќе ја подигне вашата креативност до нови нивоа.