Canon Flashes

Блицови

Speedlite блицевите за фотоапаратите од Canon ви помагаат да ја контролирате светлината.

Speedlite 470EX-AI

За практично и брзо осветлување со професионален квалитет, моќниот блиц Speedlite 470EX-AI нуди уникатна глава со моторизирано одбивање која автоматски се прилагодува за да ги контролира сенките во вашите слики. Тоа е блиц што мисли наместо вас, оставајќи ве да се фокусирате на моментот.

Canon Speedlite 470EX-AI - front facing

Speedlite 470EX-AI

Додајте динамично осветлување со моќност и прецизност на вашите EOS слики.

Female taking portrait picture with a Canon 6D Mark II + Canon Speedlite 470EX-AI