Small Office Printers

Печатачи за мали канцеларии

Дозволете им на нашите печатачи за мали канцеларии да го подобрат вашето деловно работење.

Од секое место каде што работите

Печатете креативно со печатачите од Canon наменети за во домот.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Филтер за печатачи за мали канцеларии

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

PIXMA TS705

Искористете ги придобивките од врвните опции за поврзување и големиот капацитет за хартија сместени во компактен и достапен пакет

Дознајте повеќе

PIXMA TS9550

Откријте на кој начин безжичното поврзување, ADF механизмот за 20 листови и можноста за A3 одговараат на вашите деловни потреби.

Дознајте повеќе

PIXMA TR150

Ставете го во вашата торба и добијте подвижна канцеларија. Печатачот нуди извонредни опции за поврзување и квалитет, па затоа е идеален за деловно работење во движење

Дознајте повеќе

PIXMA G1400

Компактен и сигурен печатач со една функција за печатење фотографии и документи. Совршен за печатење големи количини.

Дознајте повеќе

PIXMA G1400

Компактен и сигурен печатач со една функција за печатење фотографии и документи. Совршен за печатење големи количини.

Дознајте повеќе

PIXMA G1410

Заштедете пари со овој печатач што се дополнува со мастило и нуди едноставно печатење со мали трошоци, живописни фотографии со големина до A4 и остри документи.

Дознајте повеќе

PIXMA G2410

Печатете, копирајте и скенирајте со висок квалитет користејќи го овој повеќефункционален уред што се дополнува со мастило, создава мали трошоци и е наменет за печатење голем обем на страници.

Дознајте повеќе

PIXMA G3400

Повеќефункционален печатач за документи и фотографии со функции за поврзување преку WiFi и Cloud. Идеален за користење во домот и во канцеларии.

Дознајте повеќе

PIXMA G3400

Повеќефункционален печатач за документи и фотографии со функции за поврзување преку WiFi и Cloud. Идеален за користење во домот и во канцеларии.

Дознајте повеќе

PIXMA G3410

Зголемете ја продуктивноста и печатете од паметни уреди и од услуги за складирање на интернет со мали трошоци, користејќи го овој сè-во-едно уред со Wi-Fi.

Дознајте повеќе

PIXMA G4400

Добијте повеќе со помалку трошоци. Ви ги претставуваме најновите технологии за практично и достапно печатење во домот.

Дознајте повеќе

Canon PIXMA G5040

Зголемете го времето на активна работа и намалете ги трошоците со практичен печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат

Дознајте повеќе

PIXMA G6040

Печатач со резервоар за мастило што се дополнува и што нуди голем обем на печатење, квалитет и функционалност со мали трошоци по страница.

Дознајте повеќе

PIXMA G7040

Печатете максимум 18.000 страници и работете континуирано со ADF со 35 листови за висококвалитетни резултати и мали работни трошоци.

Дознајте повеќе

MAXIFY iB4050

Печатач со голема брзина за мали канцеларии со вграден Wi-Fi и етернет, печатење од мобилни уреди и Cloud услуги. Се одликува со 2-страно печатење и резервоари за мастило со голем капацитет за ефикасно печатење на висококвалитетни деловни документи.

Дознајте повеќе

MAXIFY iB4150

Инк-џет печатење во боја со брзина од 15,5 слики/мин. со потрошувачка до 2.500 страници, мали работни трошоци и Wi-Fi.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB5050

Брз сè-во-едно уред со Wi-Fi за мали деловни простории со големи потреби. Се одликува со ADF, 2-страно печатење, следење и контроли на потрошувачката, како и моќни опции за поврзување со паметен телефон и Cloud услуги.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB5350

Моќен сè-во-едно уред за мали деловни простории со големи потреби. Се одликува со брзо 2-страно печатење и скенирање, капацитет за хартија од 500 листови, контроли за потрошувачка и поврзување со паметни телефони и Cloud.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB5150

Повеќефункционален инк-џет печатач, скенер, копир и факс во боја за обемно користење, со поддршка за мобилни уреди и Cloud услуги, голема брзина на црно-бело печатење од 24 слики/мин. и едноставна интеграција во мрежа.

Дознајте повеќе

PIXMA GM4040

Работете побрзо и намалете ги трошоците по страница со максимален обем до 18.000 страници, ADF за 35 листови и голем капацитет за обична хартија од 350 листови.

Дознајте повеќе

PIXMA iX6850

Извонредно компактен печатач за A3+ формати со високи перформанси, 5 одделни мастила, Wi-Fi и етернет.

Дознајте повеќе

Canon PIXMA TR8550

Мал и паметен 4-во-едно уред што заштедува простор со повеќе опции за поврзување за максимална продуктивност

Дознајте повеќе

MAXIFY MB2150

Извонреден повеќефункционален инк-џет печатач, скенер, копир и факс во боја, со поддршка за печатење и скенирање од мобилни уреди и Cloud услуги, брзина на црно-бело печатење од 19 слики/мин. и многубројни мрежни функции.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB2750

Сè-во-едно инк-џет уред во боја за домашни канцеларии. MB2750 од серијата MAXIFY на Canon нуди печатење од мобилни уреди и интеграција со Cloud, а неговиот капацитет за хартија од 500 листови и брзината на црно-бело печатење од 24 слики/мин. овозможуваат максимална продуктивност.

Дознајте повеќе

MAXIFY MB5450

Сè-во-едно печатач, факс, скенер и копир во боја, кој печати со брзина од 24 црно-бели слики/мин. и 15,5 слики/мин. во боја. Создаден за продуктивност, MB5450 од серијата MAXIFY на Canon за обемно користење не прави компромиси кога станува збор за перформанси, квалитет или сигурност

Дознајте повеќе

PIXMA TR4550 Series

Печатење, копирање, скенирање, испраќање факсови и ADF за 20 листови во еден практичен пакет со едноставно безжично поврзување

Дознајте повеќе

Do you need help finding a printer?

Дали ви треба помош за да пронајдете печатач?

Употребете ја нашата алатка за избор на печатачи и пронајдете го совршениот печатач.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОИЗВОД

Поддршка за вашиот печатач од Canon

Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот печатач од Canon.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

Може да ве интересира и…