PRO Printers Hero

Професионални печатачи за фотографии

Преземете ја целосно креативната контрола врз вашите слики со професионалните печатачи за фотографии од Canon.

Пронајдете го совршениот производ

Печатете прекрасни резултати какви што заслужуваат вашите фотографии со нашите професионални печатачи за формати A2 и A3.

Софтвер

Филтер за професионални печатачи за фотографии

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

canon-camera

Фокусиран на печатење фотографии со живописни бои, разновидни опции и практично користење, PIXMA PRO-200 е идеален избор за ентузијастите за фотографирање и надежните фотографи.

Дознајте повеќе

Canon imagePROGRAF PRO-300

Професионален печатач imagePROGRAF за на работна маса што нуди печатени материјали во формат A3+ со квалитет како за во галерија и со едноставен работен процес за сигурно печатење.

Дознајте повеќе

PIXMA PRO-1

A3 печатач со најдобар квалитет, 12 мастила и продуктивност на комерцијално ниво.

Дознајте повеќе

PIXMA PRO-10

Создавајте продажни материјали со квалитет како за во галерија, со помош на овој A3+ фото печатач со 10 мастила. Тој нуди неверојатен квалитет за печатење во боја и црно-бело, разновидна поддршка за медиуми и напредно поврзување.

Дознајте повеќе

PIXMA PRO-10S

Овој исклучително прецизен печатач со систем од 10 мастила со пигмент нуди печатени материјали со квалитет како за во галерија.

Дознајте повеќе

PIXMA PRO-100S

Печатач за формати A3+ со професионален квалитет, поврзување со Cloud и 8 мастила - идеален за љубителите на фотографии.

Дознајте повеќе

Do you need help finding a printer?

Дали ви треба помош за да пронајдете печатач?

Употребете ја нашата алатка за избор на печатачи и пронајдете го совршениот печатач.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОИЗВОД

Поддршка за вашиот печатач од Canon

Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот печатач од Canon.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

Може да ве интересира и…