Lenses for EOS DSLR

Објективи за EOS DSLR

Спој од одличен квалитет на слика, флексибилност и брзина.

Подготвени за акција

Објективите за DSLR-фотоапарати од Canon нудат многубројни креативни опции, почнувајќи од компактни и примарни објективи со широка решетка и објективи со зум за флексибилно обликување на кадарот па сè до специјални објективи како што се објективите за ефект на рибино око, макро и објективите за закосување-поместување, како и објективите од серијата L со професионален квалитет и ненадминати оптички перформанси.

Филтер за објективи EF

Дали барате конкретен објектив RF? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Професионален објектив за зумирање од серија L за фотографирање спорт и животот во дивината, со стабилизација на слика и ASC слој за извонредна острина.

Дознајте повеќе

EF 100mm f/2 USM

USM објектив со среден телефото опсег кој е идеален за портрети и затворени спортови, благодарение на неговата широка решетка од f/2.

Дознајте повеќе

EF 100mm f/2.8 Macro USM L series Lense

Макро објектив со високи перформанси за целосна слика со решетка од f/2.8, кој е одличен и за портрети.

Дознајте повеќе

EF 11-24mm f/4L USM L series Lense

Професионален објектив за зумирање од серија L со извонредно широк агол и фиксна решетка f/4 за архитектура и пејзажи.

Дознајте повеќе

EF 135mm f/2L USM L series Lense

Професионален телефото објектив од серија L со широка решетка од f/2 кој е идеален за портрети и фотографирање при слаба осветленост.

Дознајте повеќе

EF 14mm f/2.8L II USM L series Lense

Објектив од серија L дизајниран за прецизност со извонредно широк агол и праволиниски дизајн за корекција на изобличувањата.

Дознајте повеќе

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Професионален објектив за зумирање од серија L со извонредно широк агол и f/2.8, кој е идеален за фотографирање при слаба осветленост и репортажи.

Дознајте повеќе

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Омилен на многумина, оваа нова верзија на класичниот широкоаголен објектив за зумирање нуди неверојатна острина низ целиот опсег на зумирање.

Дознајте повеќе

EF 16-35mm f/4L IS USM L series Lense

Објектив од серија L со извонредно широк агол, високи перформанси и вградена технологија за стабилизација на слика.

Дознајте повеќе

EF 17-40mm f/4L USM L series Lense

Лесен објектив за зумирање од серија L со извонредно широк агол, кој е идеален придружник за патување.

Дознајте повеќе

EF 180mm f/3.5L Macro USM L series Lense

Макро USM објектив од серија L од врвна класа со телефото опсег кој овозможува снимање крупни кадри од далечина.

Дознајте повеќе

EF 20mm f/2.8 USM

Овој објектив се одликува со широк агол на гледање и брза решетка, поради што е идеален за снимање пејзажи и репортажи.

Дознајте повеќе

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Професионален телефото објектив од серија L со решетка од f/2 и стабилизација на слика, наменет за фотографирање при слаба осветленост и затворени спортови.

Дознајте повеќе

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

Објектив за зумирање со разновидни опции, речиси бесшумно фокусирање и стабилизација на слика за висококвалитетни фотографии и видеоснимки.

Дознајте повеќе

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Омилен кај оние кои сакаат да носат еден објектив со себе на локацијата, овој објектив нуди неверојатен квалитет на сликата со напредна стабилизација на сликата.

Дознајте повеќе

EF 24-70mm f/2.8L II USM L series Lense

Професионален објектив за зумирање од серија L за секојдневно користење кој нуди висок квалитет на слика и фиксна решетка од f/2.8.

Дознајте повеќе

EF 24-70mm f/4L IS USM L series Lense

Компактен објектив за зумирање од серија L со решетка од f/4 и стабилизација на слика кој е одличен за патувања и општа употреба.

Дознајте повеќе

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Широкоаголен објектив за професионалци со оптика од серијата L и брза решетка од f/1.4, кој е идеален за фотографирање при слаба осветленост.

Дознајте повеќе

EF 24mm f/2.8 IS USM

Објектив со високи перформанси, стабилизација на слика и решетка од f/2.8, кој е совршен за фотографирање при слаба осветленост и кога патувате.

Дознајте повеќе

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM L series Lense

Со опсег од широк агол до телефото, овој објектив од серија L е најдобрата алатка за фотографите што сакаат едно сеопфатно решение.

Дознајте повеќе

EF 28mm f/1.8 USM

Широкоаголен објектив со голема максимална решетка кој е идеален за рачно фотографирање при слаба осветленост.

Дознајте повеќе

EF 28mm f/2.8 IS USM

Благодарение на вградената стабилизација на слика и решетката од f/2.8, овој широкоаголен објектив е одличен за секаква намена.

Дознајте повеќе

EF 300mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Професионален и спортски објектив од серија L со извонреден телефото опсег, широка решетка од f/2.8 и стабилизација на слика.

Дознајте повеќе

EF 35mm f/1.4L II USM

Широкоаголен објектив од професионална класа со природна перспектива, решетка од f/1.4 и можност за фотографирање при слаба осветленост.

Дознајте повеќе

EF 35mm f/2 IS USM

Широкоаголен објектив со природна перспектива и стабилизација на слика, кој е идеален за рачно фотографирање

Дознајте повеќе

EF 40mm f/2.8 STM

Компактен објектив во вид на „палачинка“ со брза решетка кој е одличен за фотографирање за време на патувањата и општо фотографирање.

Дознајте повеќе

EF 400mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Извонреден телефото објектив од серија L со неверојатно високи перформанси и стабилизација на слика за стабилни резултати.

Дознајте повеќе

Canon EF 400mm f/2.8L IS III

Најлесниот телефото објектив* во светот за извонредно квалитетни слики од спорт, диви животни и брзи случувања

Дознајте повеќе

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Извонреден телефото објектив со оптика за дисперзија, за покомпактен и полесен спортски објектив со високи перформанси.

Дознајте повеќе

EF 400mm f/5.6L USM L series Lense

Компактен и извонреден телефото USM објектив од серија L со решетка од f/5.6 за фотографирање надворешни спортови и фотографирање на животот во дивината.

Дознајте повеќе

EF 50mm f/1.2L USM L series Lense

Професионален USM објектив од серија L со решетка од f/1.2 за фотографирање при слаба осветленост и обемна контрола на длабочината на полето.

Дознајте повеќе

EF 50mm f/1.4 USM

USM објектив со високи перформанси и решетка од f/1.4 за општо фотографирање, фотографирање при слаба осветленост и портрети.

Дознајте повеќе

EF 50mm f/1.8 STM

STM објектив со достапна цена, брза решетка од f/1.8 за општо фотографирање, фотографирање при слаба осветленост и портрети.

Дознајте повеќе

EF 600mm f/4L IS II USM L series Lense

Објектив од серија L со неверојатно високи перформанси, стабилизација на слика и брза решетка од f/4 кој е совршен за фотографирање на животот во дивината.

Дознајте повеќе

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Неверојатно лесен објектив од 600 mm со f/4 што е совршен за професионалните фотографи за диви животни, спорт и вести

Дознајте повеќе

EF 70-200mm f/4L IS II USM

Патувајте со лесна опрема благодарение на објективот со телефото зум од професионална класа што е создаден за преносливост и перформанси.

Дознајте повеќе

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Професионален објектив за зумирање од серија L со среден телефото опсег, моќна стабилизација на слика и решетка од f/2.8.

Дознајте повеќе

EF 70-200mm f/2.8L USM L series Lense

Телефото објектив од серија L со високи перформанси и фиксна решетка од f/2.8 кој е идеален за фотографирање при слаба осветленост и фотографирање движења.

Дознајте повеќе

EF 70-200mm f/4L IS USM L series Lense

Врвен објектив за зумирање од серија L со фиксна решетка од f/4 и стабилизација на слика кој е идеален за рачно фотографирање и фотографирање спорт.

Дознајте повеќе

EF 70-200mm f/4L USM L series Lense

Компактен телефото објектив за зумирање од серија L со високи перформанси и фиксна решетка од f/4 за патувања и спорт.

Дознајте повеќе

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Висококвалитетен објектив за зумирање со иновативен екран и Nano USM, кој е одличен за фотографирање на животот во дивината и спортот.

Дознајте повеќе

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM L series Lense

USM објектив со високи перформанси и стабилизација на слика за доближување до случувањата, спортските потези и животот во дивината.

Дознајте повеќе

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Објектив за зумирање од серија L од професионална класа кој е компактен за патувања и идеален за фотографирање движења, животот во дивината и спорт.

Дознајте повеќе

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Уникатен телефото објектив за зумирање со оптика за дисперзија поради која димензиите на објективот се значително намалени, што е одлично за патувања.

Дознајте повеќе

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Телефото објектив за зумирање со достапна цена за оние кои се запознаваат со фотографирањето спорт и природа.

Дознајте повеќе

EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

USM телефото објектив за зумирање со достапна цена за оние кои се запознаваат со фотографирањето спорт и природа.

Дознајте повеќе

EF 800mm f/5.6L IS USM L series Lense

Екстремен и извонреден телефото USM објектив кој е идеален за доловување помали предмети на голема оддалеченост.

Дознајте повеќе

EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Објектив за зумирање со достапна цена, извонредно широк агол, STM и стабилизација на слика, кој е идеален за пејзажи, патување и видеоснимки.

Дознајте повеќе

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

USM објектив за зумирање со високи перформанси, извонредно широк агол и решетка од f/3.5-4.5 кој е одличен за пејзажи.

Дознајте повеќе

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

USM објектив за зумирање за општа намена со високи перформанси и стабилизација на слика, кој е идеален за фотографирање за време на патувањата.

Дознајте повеќе

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

USM објектив за зумирање со високи перформанси, решетка од f/2.8 и стабилизација на слика, кој е одличен за користење во услови со слаба осветленост.

Дознајте повеќе

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM

Повеќенаменски објектив за зумирање со STM и стабилизација на слика, кој е одличен за фотографирање за време на патувањата и снимање видеоснимки.

Дознајте повеќе

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Објектив за зумирање со многу разновидни опции и технологија Nano USM, кој може да се користи за снимање фотографии и видеоснимки со многу брзи движења.

Дознајте повеќе

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Стандарден објектив за зумирање со достапна цена, STM и стабилизација на слика, кој е идеален за почетници со EOS фотоапарат.

Дознајте повеќе

Front

Носете го вашиот EOS на повеќе места со извонредно пренослив стандарден објектив за зумирање.

Дознајте повеќе

EF-S 24mm f/2.8 STM

Компактен фиксен објектив со достапна цена, STM и решетка од f/2.8, кој е идеален за фотографирање за време на патувањата и улично фотографирање.

Дознајте повеќе

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Иновативен макро објектив со минимално работно растојание од 3 cm и вграден Macro Lite за осветлување на објектите.

Дознајте повеќе

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Макро USM објектив со голема решетка од f/2.8 кој нуди прекрасни детали што не може да се забележат со човечкото око.

Дознајте повеќе

MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo

Специјален макро објектив со зголемување до 5x во однос на реалната големина, кој доловува детали што не може да се забележат со човечкото око

Дознајте повеќе

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Објектив од серија L од професионална класа со извонредно широк агол со f/4 за специјалисти кои снимаат архитектура, пејзажи и ентериери.

Дознајте повеќе

Препознатливи објективи од Canon

Објективите од Canon нудат комбинација од врвна изработка и најнова оптичка технологија за да создадат фотографии и видеоснимки со врвен квалитет. Разгледајте ги нашите најнови широкоаголни, телефото и макро објективи за вашиот DSLR-фотоапарат.

Дали ви треба помош за да пронајдете објектив?

Снимете сè што ќе посакате со вашиот фотоапарат EOS. Употребете некоја од нашите алатки за избор на објективи за да го пронајдете објективот што најмногу ќе ви одговара.

Може да ве интересира и...