Canon DP-V2411

Професионален референтен екран од 24 инчи со силна осветленост за HDR снимање

Canon DP-V2411

Професионален екран од 24 инчи со силна осветленост и висока прецизност

DP-V2411 е референтен 4K екран од 24 инчи со големи можности, поддршка за снимање во HDR за контрола на квалитетот и HDR следење, овозможувајќи им на оперативците од контролната просторија да бидат сигурни во создадениот производ.

Погледнете ги целосните спецификации

M37 FRT 02

Погледнете ги сите функции

Спецификации

4K icon

4K (4096x2160) резолуција

UHD icon

UHD (3840x2160) резолуција

2k

2K (2048x1080) резолуција

HDR

Голем динамички опсег

12G-SDI

12G-SDI интерфејс

Погледнете ги сите спецификации

M37-FRT-02

Што содржи кутијата

DP-V2411 главна единица за видео приказ

AC кабел за напојување HT-21 (ЕУ)

Стега за AC кабел за напојување HC-01

Прирачник со инструкции

Леток со предупредување за отпакување и носење

Поврзани производи