РЕШЕНИЈА PRO VIDEO

Емитување

Кога целиот свет гледа, нашата револуционерна палета производи којашто овозможува ниво на квалитет за емитување нуди најнапредни перформанси.

Кога целиот свет ви е сцена

Откријте ги предностите што ги нуди Canon. Нашите врвни објективи, камери и монитори се создадени и произведени со примена на нашето наследство во електронски и оптички дизајн. Емитувањето овозможува исклучителен квалитет на сликата без разлика дали се емитува содржина од спортските терени или вонредни вести.

 • Спорт

  Деталите се најважни кога снимате спортски настани. Снимете ги контроверзните и неповторливи моменти, како и светските рекорди.

 • Настани во живо

  Нашите професионални производи за снимање видеозаписи ќе ви помогнат да ја доловите атмосферата и сентименталноста на секакви настани во живо, од музички фестивали, до опера и театар.

 • Студиско снимање

  Нашата опрема се вклопува беспрекорно во студиото со внимателно контролирани услови и го зголемува квалитетот на сликата и креативноста на вашите производи.

 • Дознавање новости

  Сигурноста е клучна во електронскиот свет на брзо информирање, поради што и нашите производи за емитување се дизајнирани да понудат разновидна и лесна употреба.

 • Новинарство

  Бидејќи се интуитивни и едноставни за користење, нашите камери и објективи ќе ви овозможат да се фокусирате на дејството кога снимате вести и документарни проекти.


Слични статии

 • СТАТИЈА

  Најдобри видеокамери од Canon: вашиот неопходен водич

  Која е најдобрата професионална видеокамера од Canon за вашите потреби за проследување во живо, репортерство и деловни потреби?

 • ARTICLE

  Filming Italian news on the CN-E70-200mm T4.4 L IS

  How the Canon Compact Cine Servo lens brought challenging walking interviews to the screen with flair.

 • ARTICLE

  Filming Nigella on Canon Cine Primes

  On celebrity chef Nigella Lawson's TV shows, the images are as rich as the food. DoP Robin Fox shares his shooting secrets.

 • ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • ARTICLE

  What a video camera brings to journalism

  Journalist and cinematographer Elisa Iannacone on what she looks for in a camera and her shooting experiences with the EOS C70 and XA55.

 • KIT

  Choosing the right 4K monitor

  If you work in video and post-production then you need a high-quality reference monitor. Find out about Canon's exciting and feature-packed range.


 • Canon Camera

  ОБЈЕКТИВИ

  Објективи наменети за преноси

  Објективи со врвен 4K-оптички квалитет за висококвалитетно емитување и ненадминати перформанси.

  Canon Camera

  ВИДЕОКАМЕРИ

  Професионални видео камери

  Извонредни перформанси, едноставно ракување.

  CANON CR-N700

  ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА ЗА PTZ

  PTZ-камери

  Палета на 4K-камери со можност за далечинско поместување, вртење и зумирање (PTZ) и извонреден квалитет на слика, што се дизајнирани за различни примени и потреби за снимање.

  Canon Camera

  ВИДЕОКАМЕРИ

  Cinema EOS камери

  Исклучителен квалитет на слика, неограничена креативна контрола.

  Canon Camera

  ОБЈЕКТИВИ

  Објективи Cinema EOS

  Кинематографските објективи од Canon се создадени со ненадминати оптички перформанси, одличен дизајн и функции коишто ги задоволуваат барањата на филмската продукција.

  broadcast

  МОНИТОРИ СО РЕФЕРЕНТЕН ПРИКАЗ

  Професионални екрани

  Професионални 4K екрани од Canon со широка палета на бои и голем динамички опсег за емитување и филмска продукција.

  Искористете ги придобивките, пријавете се веднаш

  Пријавете се за да добивате совети од други професионалци, новости во индустријата, покани за настани и ажурирања на фирмвери.