Фотоапарати без огледало

Нашите фотоапарати без огледало со заменливи објективи се компактни, лесни и мали и нудат комбинација од најдобрите карактеристики на компактните модели и DSLR-моделите од Canon за да ви обезбедат фотографии и видеозаписи со врвен квалитет. Палетата е составена од модели со APS-C-сензор и помали објективи па сè до врвни модели за целосна слика за кои креативноста е најважен фактор.

Дозволете ни да ви помогнеме да го најдете совршениот фотоапарат од Canon

Нашиот пребарувач на фотоапарати ќе ви ја прикаже целата наша палета на фотоапарати и ќе ви помогне да го најдете совршениот фотоапарат за вас.

Фотоапарати без огледало EOS R

Благодарение на нашата интелигентна технологија за AF и неверојатна палета на објективи RF, наградуваниот систем EOS R нуди многу интуитивен пристап кон фотографирањето и снимањето, работејќи беспрекорно со вас за да можете да се фокусирате на вашиот субјект и на фотографирањето.

13 Производи

  13 Производи

  Применети филтри

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R10

   Преземете ги следните чекори во фотографирањето и снимањето со фотоапаратот без огледало EOS R што е дизајниран со сензор со големина APS-C.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R7

   Истражете ја дивината со фотоапарат што нуди неверојатна брзина и квалитет на слика во преносливо APS-C-куќиште дизајнирано за иднината.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R8

   Преминете на фотографии и видеозаписи во формат за целосна слика и остварете ги вашите креативни амбиции.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R100

   Создајте совршени спомени во извонреден квалитет со интуитивниот фотоапарат EOS R што е секогаш подготвен.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R50

   Снимете ги вашите најдобри содржини со овој фотоапарат без огледало EOS R, од остри фотографии до 4K-видеоснимки и проследување во живо. Сè во еден наменски уред.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R

   Фотоапарат без огледало за целосна слика кој отвора нови креативни можности за фотографите и снимателите.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R1

   Во развој: EOS R1 со нов процесор на слика DIGIC Accelerator и напредно откривање и следење субјекти

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R3

   Со брзина како суштинска карактеристика, ова е фотоапарат без огледала што го чекаа професионалните фотографи за спорт, вести и диви животни.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R5

   Променете ја вашата перспектива за фотоапаратите без огледало. Беспрекорните перформанси на EOS R5 ќе го подобрат начинот на кој фотографирате и снимате.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R6

   Без разлика што фотографирате и како фотографирате, EOS R6 ќе ви овозможи да бидете креативни на начини што никогаш досега не сте знаеле дека постојат.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R6 Mark II

   Фотографии или видео, акција или портрет - комбинацијата од перформанси и квалитет на слика што ја нуди EOS R6 Mark II ви овозможува да бидете максимално креативни

  • Фотоапарати без огледало

   EOS RP

   Мал, лесен и интуитивен фотоапарат без огледало за целосна слика што е дизајниран за секојдневно фотографирање и фотографирање при патувања.

  12 / 13 резултати

  Објективи RF и RF-S

  Објективите RF и RF-S нудат повисок квалитет, брзина и функционалност благодарение на врвната оптичка технологија и дизајн. Дизајнирани за иднината со подобрени можности за снимање видео, со дополнителни практични карактеристики како што е прстенот за контрола и компактната големина.

  RF-објектив
  Откријте ја моќта на системот EOS R за вашиот бизнис

  Откријте ја моќта на системот EOS R за вашиот бизнис

  Дознајте како нашиот систем на фотоапарати без огледало може да ви помогне да го зголемите вашиот деловен потенцијал со беспрекорна интеграција во повеќе индустрии.

  Придружете му се на Canon Club

  Продолжете да ја следите страста и не пропуштајте ја можноста да добиете дополнителна поддршка, инспирација, придобивки и многу повеќе.

  Canon Club