Government and Public Sector

РЕШЕНИЈА PRO VIDEO

Државен и јавен сектор

Организациите од јавниот сектор низ целиот свет му ги доверуваат на Canon своите потреби за надзор, набљудување и производство.

Технологија во јавниот сектор за напредно општество

Решенијата за снимање на Canon им овозможуваат на државните и јавните институции да ги постигнат зацртаните цели.

 • Набљудување и надзор

  Нашите издржливи и практични камери коишто се отпорни на секакви временски услови ги доловуваат и најмалите детали во најнеповолните опкружувања и даваат одлични резултати при слабо осветлување. Интелигентниот софтвер обезбедува детална аналитика при надзорот.

 • Проследување во живо и снимање

  Снимете или проследувајте во живо важни состаноци, спектакуларни настани и инспиративни говори со врвен квалитет на сликата и одлична сигурност.

Government and Public Sector

Education, local government, scientific research all have their particular challenges. See how Canon’s solutions delivered live streaming and production to a range of institutions with positive results.

 • NETHERLANDS

  Connecting citizens and government through the power of Canon PTZ cameras

  As the pandemic hit, the government of Provincie Drenthe wanted to maintain communication both internally and with the public – Canon PTZ cameras made this happen.

 • Case Study

  How Canon PTZ Cameras and projectors showcase the beauty of biodiversity

  From T-rex bones to out-of-this-world meteorites, find out how Naturalis Biodiversity Center uses Canon PTZ cameras and projectors to get closer than ever to the beauty of nature.

 • FINLAND

  From lecture halls to cow sheds: how PTZ cameras are upgrading online education

  Integrating PTZ cameras into the modern classroom. Find out how Canon helped Häme University of Applied Sciences develop teaching solutions fit for the 21st century.


CANON CR-N700

ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА ЗА PTZ

PTZ-камери

Палета на 4K-камери со можност за далечинско поместување, вртење и зумирање (PTZ) и извонреден квалитет на слика, што се дизајнирани за различни примени и потреби за снимање.

AMBIENT 02

ВИДЕОКАМЕРИ

Камери со голема чувствителност

Компактни и лесни видеокамери со разновидни опции што се идеални за многубројни специјални намени.

CPC Sample Station

НАБЉУДУВАЊЕ И НАДЗОР

Софтвер за броење луѓе во група

Пребројува луѓе во голем број во однапред дефиниран простор за да овозможи реакција во реално време или статистички податоци.

Canon Camera

ВИДЕОКАМЕРИ

Професионални видео камери

Извонредни перформанси, едноставно ракување.

Canon Camera

ОБЈЕКТИВИ

Објективи наменети за преноси

Објективи со врвен 4K-оптички квалитет за висококвалитетно емитување и ненадминати перформанси.

Canon Camera

ВИДЕОКАМЕРИ

Cinema EOS камери

Исклучителен квалитет на слика, неограничена креативна контрола.

Pro-4k-projectors

ПРОЕКТОРИ

Проектори

Неверојатна јасност, извонредни слики. Оставете најголем впечаток со нашите проектори.

Искористете ги придобивките, пријавете се веднаш

Пријавете се за да добивате совети од други професионалци, новости во индустријата, покани за настани и ажурирања на фирмвери.