compact digital cameras

Компактни дигитални фотоапарати

Благодарение на иновативните технологии од Canon ние ви ги нудиме најдобрите компактни фотоапарати – независно од вашето професионално искуство.

Кој компактен дигитален фотоапарат ви одговара?

Пронајдете го вашиот совршен PowerShot или IXUS.

expert compact cameras

Компактни фотоапарати за експерти

Нашите напредни компактни фотоапарати се совршена пренослива замена или додаток за DSLR фотоапаратите и нудат извонредни перформанси и неограничена креативност.

Погледнете ја палетата

expert compact cameras
bridge cameras

Хибридни фотоапарати

Нашите компактни хибридни фотоапарати со разновидни опции располагаат со најголем оптички зум, држач во стил на DSLR и потполна креативна контрола - за неверојатни резултати.

Погледнете ја палетата

bridge cameras
canon powershot sx720 hs

Фотоапарати со моќен зум

Доловете ја секоја пригода – во домот или надвор од него - со нашите фотоапарати со извонреден зум и разновидни опции кои се одликуваат со компактни и стилски куќишта на кои се поставуваат објективи со моќен зум.

Погледнете ја палетата

canon powershot sx720 hs
point and shoot cameras

Фотоапарати "насочи и фотографирај"

Стилски и лесни, нашите фотоапарати "насочи и фотографирај" може да се носат во џеб и го олеснуваат снимањето и споделувањето на исклучителните фотографии и видео снимки.

Погледнете ја палетата

point and shoot cameras
camera selector

Дали ви треба помош при избирањето компактен фотоапарат?

Употребете ја нашата алатка за избор и најдете го совршениот компактен фотоапарат.

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ СОВРШЕН ФОТОАПАРАТ

Пребарувајте по можности на фотоапаратите

Изберете од следните категории на фотоапарати за да дознаете повеќе.

Дали ви треба повеќе помош?

Нашите страници за поддршка за производи ќе ви помогнат да пронајдете повеќе информации за компактните фотоапарати PowerShot и IXUS.

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш