Објективи RF

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Спецификации

Спецификации

 • Хибридна стабилизација на слика

 • 0,5x

  Макро фокусирање за извонредни детали

 • Слој Super Spectra

  За помалку одблесоци и отсјај

 • Стабилизација на слика со 5 чекори

  Напредна стабилизација на сликата

 • STM-мотор

  Рамномерен фокус за видео, брз за фотографии

 • 78 x 90,5 mm

  Компактна големина

Детални спецификации

Оптички функции / спецификации

 • Големина на слика
  Целосна слика
 • Капаче за објектив
  Капаче за додатоци за продолжување RF
 • Торбичка/футрола за објектив
  LP811
 • Компатибилност со додаток за продолжување
  Не е компатибилно

Физички спецификации

 • Отпорност на прав/влага
  Да 1
 • Макс. дијаметар x должина (mm)2
  71,2 x 20,3
 • Тежина (g)
  225
 1. Објективите со отпорност на прав/влага се опремени со гумен прстен на лежиштето за монтирање на објективот, кој може да предизвика мало абење на лежиштето на фотоапаратот. Ова нема никакво влијание врз перформансите на објективот или на фотоапаратот.
 2. Димензии на објективот кога е во вовлечена положба