Фотохартија од Canon

Пронајдете ја соодветната хартија за инк-џет печатачи од Canon во зависност од вашите потреби, без разлика дали печатите материјали со професионален квалитет за изложби или ги забавувате вашите деца со креативни проекти.
Приказ од горната страна од печатач и фотоапарат на маса, опкружени со фотографии во различни големини што се распоредени на масата.

Пронајдете ја вистинската хартија од Canon за вашите потреби

Нашата палета на хартии е компатибилна со сериите PIXMA PRO, печатачите MAXIFY и imagePROGRAF PRO.* Ви нудиме висококвалитетна фотохартија од видот сјајна, полусјајна, мат и со отсјај, во следните големини: A2, A3+, A3, A4 и големина на поштенска картичка.*

Фина уметност

Дизајнирани земајќи ги предвид професионалците и ентузијастите, овие врвни хартии нудат резултати со квалитет како за изложби во секое време.
Неколку слики во голем формат закачени на темен ѕид.

Отпечатете ја вашата уметност

Со сјајните и мат хартии, како и хартиите со отсјај, ќе пронајдете соодветна хартија за вашите креативни идеи.

 • ФИНА УМЕТНОСТ

  Premium Fine Art Rough

  Хартија Premium Fine Art Rough за изразување на длабочината на сликата и внесување тридимензионален елемент.

 • МАЛА ТЕЖИНА

  Pro Luster LU-101

  Печатете фотографии со живописни бои и неверојатни еднобојни фотографии со помош на фотохартијата Pro Luster - професионална и лесна фотохартија со фотолабораториска завршна обработка која можете да ја направите во домот.

 • ОТПОРНОСТ НА ИЗБЛЕДУВАЊЕ

  Pro Platinum PT-101

  Професионална фотохартија со завршна обработка како во студио која нуди исклучителен квалитет и отпорност на избледување. Благодарение на широката репродукција на бои, оваа сјајна и тешка хартија го зголемува креативниот потенцијал на фотографите.

 • РЕПРОДУКЦИЈА НА УМЕТНОСТ

  Pro Premium Matte

  Идеална за црно-бели фотографии и фотографии во боја, како и репродукција на уметност, оваа мазна хартија со топли бели тонови е совршена за печатење прекрасни материјали без отсјај.

 • ФИНА УМЕТНОСТ

  Premium Fine Art Smooth

  Професионална висококвалитетна хартија за фина уметност за слики со извонредно висока густина на црната боја, прецизни тонови во темните површини и широка палета на бои.

 • Квалитет како за изложби

  Откријте хартија за фина уметност од трети производители што профилите за печатење директно ја поддржуваат и обезбедуваат прецизност и реалистичност на резултатите.

  ICC-профили што се користат на компјутерски екран.

  ICC-профили

  Инсталирајте дополнителни ICC-профили за да го проширите опсегот на фотохартии кои ги поддржува вашиот професионален печатач за фотографии од Canon и да им дадете професионална завршна обработка на вашите крајни слики.

  Фотографии во домот

  Откријте го целиот потенцијал на вашиот печатач и уживајте во брзо печатење на фотографии со фотолабораториски квалитет во домот.
  Печатач од Canon печати живописна фотографија, а на масата пред него се поставени други слики.

  Отпечатете ги вашите спомени

  Изберете сјајна, полусјајна или мат хартија за одново да ги создадете вашите фотографии од одморот или семејни фотографии со живописни бои.

 • МЕКА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА

  Plus Semi-gloss SG-201

  Оваа хартија со сатенска завршна обработка има текстура како вистинска хартија за фотографии. Како висококвалитетна хартија создава прекрасни фотографии со намалена сјајност за помека завршна обработка.

 • КВАЛИТЕТНИ СПОМЕНИ

  Сјајна фотохартија за секојдневна употреба

  Оваа хартија е совршена за секојдневно печатење со фотолабораториски квалитет и за печатење фотографии од одморите со сјајна завршна обработка во домот.

 • КРЕАТИВНОСТ И ЗАНАЕТИ СО ХАРТИЈА

  Мат фотохартија MP-101

  Мат фотохартијата овозможува печатење на висококвалитетни фотографии, графика и текст со мат завршна обработка. Исто така може да се користи за покреативни намени, како на пр. честитки, изложби и модели од хартија.

 • ДИГИТАЛНИ ФОТОГРАФИИ И ПОВТОРНИ ПЕЧАТЕЊА

  Plus Glossy II PP-201

  Совршена фотохартија со врвен квалитет и сјајна завршна обработка. Таа нуди совршена завршна обработка за дигиталните фотографии и за сите ваши повторни печатења.

 • Креативни проекти

  Креативната хартија од Canon ѝ дава нова насока на вашата креативност.
  Печатач од Canon печати слика од семејство. Разни слики и отпечатени материјали поставени на маса, прикажан е и екран на телефон што прикажува отпечатена слика и раце што изработуваат лента со разнобојни букви што го испишуваат зборот „happy“.

  Отпечатете ја вашата забава

  Избирајте од фотомагнети, отпечатени маички и хартија за деловна презентација, до мат хартија што е идеална за честитки, календари и неверојатни 3D-модели од хартија.

 • МЕМОРИСКИ ПРОСТОР ЗА ФОТОГРАФИИ

  Photo Cube

  Кутија за спомени што е совршена за складирање на вашите омилени квадратни фотографии.

 • МАГНЕТНА ХАРТИЈА

  Магнетна фотохартија

  Снабдете го вашиот инк-џет печатач за домашни канцеларии со магнетната фотохартија MG-101 од Canon и направете сопствени креативни и интерактивни изложби на фотографии.

 • КРЕАТИВНОСТ И ЗАНАЕТИ СО ХАРТИЈА

  Мат фотохартија MP-101

  Мат фотохартијата овозможува печатење на висококвалитетни фотографии, графика и текст со мат завршна обработка. Исто така може да се користи за покреативни намени, како на пр. честитки, изложби и модели од хартија.

 • КРЕАТИВНОСТ И ЗАНАЕТИ СО ХАРТИЈА

  Двострана мат хартија MP-101D од Canon

  Реализирајте ги вашите идеи со овој медиум со разновидна примена. Тој е идеален за луѓе со различни хобија и оние кои изработуваат модели од хартија и затоа претставува совршен избор за изработка на сопствени честитки, колажи или проекти со модели од хартија од Creative Park.

 • ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ

  Хартија за висока резолуција

  Оваа обложена хартија е дизајнирана за добивање прекрасни бои и остри, живописни слики. Идеална за печатење висококвалитетни документи, табели и презентации кои содржат фотографии и графика.

 • Хартиени пакувања за картриџи за мастило со различни големини и бои поставени на полица.

  Картриџи за мастило за PIXMA

  Печатете импресивни и долготрајни фотографии со печатачот PIXMA и оригиналните мастила од Canon.

  Слични статии

 • ПЕЧАТЕЊЕ

  Со печатни букви: каква хартија користат професионалците?

  Ако се подготвувате за изложба или правите книга во ограничено издание, квалитетот на печатење е важен фактор. Фотографот за пејзажи Antonio Gaudencio ни објаснува што избрал.

 • СОВЕТИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

  Често поставувани прашања за печатачи, мастила и хартија

  Експертот Suhaib Hussain од Canon одговара на често поставуваните прашања околу технологијата на печатачите, мастилата и хартијата.

 • КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

  Печатете листи, планови и цели

  Бидете креативни со печатач Canon PIXMA и останете организирани и совесни низ целата година.

 • ARTICLE

  How to pick the right paper for your fine art prints

  Want exhibition-level fine art prints but not sure which paper to choose? A Canon Ambassador and two experts share their advice.