apps-hub

АПЛИКАЦИИ

ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ СО НАШАТА ПАЛЕТА НА АПЛИКАЦИИ

Внесете реалистичност во вашите приказни, каде и да одите

ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ СО НАШАТА ПАЛЕТА НА АПЛИКАЦИИ

Нашата палета на апликации

Поврзете ја вашата камера и вашиот печатач од Canon со вашиот мобилен уред за да фотографирате далечински, да префрлувате датотеки на едноставен начин и да ги уредувате сликите што сакате да ги отпечатите и споделите.

Апликации за фотографии

Зачекорете во светот на фотографијата и поврзете се на нови начини со нашата палета на апликации за фотографии.

 • Паметен телефон прикажува слика, го држи жена која седи на маса, во заднина се гледа фотоапарат.

  ДАЛЕЧИНСКО ФОТОГРАФИРАЊЕ И ПРЕФРЛУВАЊЕ СЛИКИ

  Апликација Canon Camera Connect

  Поврзете го вашиот фотоапарат од Canon со вашиот Apple или Android уред за далечинско снимање и лесно споделување на фотографиите.
 • Паметен телефон прикажува слика, го држи жена која седи на маса, во заднина се гледа фотоапарат.

  ПРЕФРЛУВАЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ ДАТОТЕКИ

  image.canon

  Непречено префрлување слики и видеоснимки од вашиот фотоапарат од Canon во вашите уреди и на веб-услугите.
 • Паметен телефон во раце кој прикажува апликација, на масата во заднина е ставен фотоапарат.

  ОБРАЗОВАНИЕ И ПОДДРШКА

  Апликација Canon Photo Companion

  Ослободете ја вашата креативност користејќи ги вашите вештини за фотографирање и учете во движење со мали и едноставни вежби, совети и техники.
 • Маж со фотоапарат во скут, држи паметен телефон што прикажува неколку слики.

  ПРЕФРЛУВАЊЕ СЛИКИ

  Апликација Mobile File Transfer од Canon

  Брзото префрлување слики е совршено за фоторепортери и фотографи за спорт кои сакаат да префрлуваат датотеки во реално време.
 • Некој човек во раката држи паметен телефон што прикажува слики, а во заднина има видеокамера.

  ПРЕФРЛУВАЊЕ СЛИКИ

  Апликација Content Transfer Mobile

  Олеснете го префрлувањето содржини преку мрежа или користете го вградениот Wi-Fi или приклучокот за етернет за да се поврзете со FTP.
 • iPad ја прикажува апликацијата на екранот, се врши уредување на некоја слика.

  УРЕДУВАЊЕ

  Апликација Digital Photo Professional Express

  Брзо обработувајте RAW-датотеки на вашиот iPad or iPhone кога сте во движење.
 • Паметен телефон прикажува слики преку апликацијата, жената го држи во раце и избира слики.

  ДАЛЕЧИНСКО ФОТОГРАФИРАЊЕ И ПРЕФРЛУВАЊЕ СЛИКИ

  Апликација Connect за мини PTZ-камери

  Поврзете ја вашата камера PowerShot PX за да снимате, споделувате и да ги прегледувате сликите и видеоснимките што ви ги препорачува камерата.
 • Функционалност \ апликација

  Апликација Canon Camera Connect

  image.canon

  Апликација Canon Photo Companion

  Апликација Mobile File Transfer од Canon*

  Апликација Content Transfer Mobile **

  Апликација Digital Photo Professional Express

  Апликација Connect за мини PTZ-камери***

  Далечинско снимање

  Префрлување датотеки

  Обработка на слика

  Складирање датотеки

  Образование

  *Може да се користи само со одредени фотоапарати.
  **Може да се користи само со XF605 и EOS R5 C од Canon.
  ***Може да се користи само со PowerShot PX.

  Апликации за печатење

  Преземете ја контролата преку вашиот паметен уред и олеснете го начинот на кој создавате, печатите, копирате и скенирате.

 • Жена држи таблет-уред што прикажува слика. Во заднина се гледа печатач.

  ПЕЧАТЕЊЕ, КОПИРАЊЕ И СКЕНИРАЊЕ

  Апликација PRINT Inkjet/SELPHY од Canon

  Зачекорете во светот на поврзување преку Wi-Fi и подобрете го начинот на кој печатите, копирате и скенирате.
 • Таблет-уред на кој е отворена апликацијата Creative Park, ставен врз пакување мат фотохартија од Canon.

  СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  Апликација Creative Park

  Од едноставни идеи за модели па сè до 3D-модели во оригами стил - внесете ја забавата со моделите од хартија во секојдневниот живот и додајте уникатни елементи во вашите креации со функцијата за уредување.
 • Жена држи таблет-уред на кој се прикажува икона на апликација. Во заднина се гледа бел печатач.

  СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  Апликација Easy-PhotoPrint Editor

  Апликација за печатење фотографии што е едноставна за користење и наменета за лесно и креативно приспособување и печатење на сликите од вашиот телефон, таблет-уред и од Cloud.
 • Бел печатач SELPHY CP1300 и отпечатена слика од фармерки и маргаритки. Покрај него има слика што прикажува 3 слики и паметен телефон што прикажува црно-бела слика.

  СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  Апликација SELPHY Photo Layout

  Печатете со вашиот печатач SELPHY и апликацијата за монтажа на слики и додавајте креативни елементи на материјалите за печатење, како печати, филтри, рабови, текст, преклопувачки елементи и распореди.
 • Маж држи телефон со 4 слики распоредени на неговиот екран. Во скут го држи Zoemini S2 од Canon што печати слика.

  СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  Апликација Canon Mini Print

  Променете го стилот на вашите фотографии и добијте прекрасни спомени користејќи алатки за AR, рамки, филтри, колажи и распоредување.
 • Маж лепи налепници за нокти врз нокти на некоја девојка. Покрај нив на масата има телефон што прикажува слики од налепници. Во заднина се гледа бел печатач.

  СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  Апликација Nail Sticker Creator

  Преземете ја апликацијата за налепници за нокти за да извлечете максимум од иновативните налепници за нокти. Започнете со стотината вградени дизајни или прилагодете и создадете сопствени.
 • Функционалност \ апликација

  Апликација PRINT Inkjet/SELPHY од Canon

  Апликација Creative Park

  Апликација Easy-PhotoPrint Editor

  Апликација SELPHY Photo Layout *

  Апликација Canon Mini Print**

  Апликација Nail Sticker Creator

  Поставување/поставки

  Печатење

  Копирање

  Скенирање

  Создавање/приспособување

  Дијагностика/поправка

  Далечинско фотографирање

  *Може да се користи со палетата SELPHY од Canon. Разгледајте ги спецификациите на производот за да дознаете повеќе информации.
  **Може да се користи со палетата Zoemini од Canon. Разгледајте ги спецификациите на производот за да дознаете повеќе информации.

  СОФТВЕР

  Дали барате софтвер од Canon?

  Подобрете го вашиот креативен процес

  Жена уредува календар со слика од семејството на лаптоп.
  Жена држи паметен телефон во рака која ја прикажува апликацијата. Во заднина има голем канцелариски печатач.

  АПЛИКАЦИИ

  Дали барате деловни апликации?

  Продуктивност и ефикасност со допир на едно копче

  ПОДГОТВЕНИ ЗА ДА ПОМОГНЕМЕ

  Поддршка

  Дали ви требаат драјвери, фирмвер или прирачници за вашиот производ од Canon?
  ПРОНАЈДИ