A black Canon SELPHY CP1500, a green Canon SELPHY Square QX10, a teal Canon Zoemini S2 and rose gold Canon Zoemini 2 are spread out on a grey background, surrounded by prints, stickers and accessories.

ПЕЧАТАЧИ

ПРЕНОСЛИВОСТ
ПЕЧАТАЧИ

Од џебно до компактно печатење фотографии, изборот на преносливи печатачи за фотографии од Canon ќе одговара на вашиот животен стил. Без разлика дали треба да печатите фотографии во моментот или во домот, разгледајте ја нашата палета на преносливи печатачи.

Забавно печатење во движење

 • Изберете го печатачот што одговара на вашиот животен стил од широката палета на модели и бои

 • Бидете креативни со различни големини на хартија и налепници

 • Снимајте, приспособувајте и печатете во движење со апликациите од Canon

 • Печатете живописни фотографии што се отпорни на размачкување

Палета Canon SELPHY

Компактниот и пренослив печатач за фотографии овозможува брзо, едноставно и висококвалитетно печатење од фотоапаратот, компјутерот или паметниот уред1.

 • Печатачи за во домот

  SELPHY CP1500

  Печатете материјали со извонредни бои и голема издржливост за само неколку секунди со овој практичен и компактен печатач за фотографии.
 • Печатачи за во домот

  SELPHY SQUARE QX10

  Чувајте ги вашите специјални спомени како прекрасни отпечатени материјали што може безжично да ги отпечатите каде и да сте.
 • Печатачи за во домот

  SELPHY CP1300

  Стилски и пренослив уред за безжично печатење на прекрасни фотографии и фотографии за документи од компатибилни паметни уреди и фотоапарати.
 • Печатачи за во домот

  SELPHY CP1000

  Добијте отпечатени материјали со фотолабораториски квалитет за неколку секунди, во секое време и на секое место, со овој мал и елегантен печатач за фотографии.

Палета Canon Zoemini

Пренослив печатач за фотографии со џебна големина што не користи мастило за печатење. Апликацијата Mini Print ви овозможува да ја отпечатите вашата неограничена креативност на фотохартија со големина од 5 x 7,6 cm за налепници во движење.

 • Печатачи за во домот

  Canon Zoemini 2

  Добијте инстант отпечатени материјали од вашиот паметен телефон во секое време и на секое место со џебниот печатач Zoemini 2 што се напојува преку батерија.
 • Камери за инстант слики и фотоапарати со џебен печатач

  Canon Zoemini S2

  Снимајте подобри автопортрети со фотоапаратот и печатач со џебна големина, опремен со огледало, прстенесто светло, опција за далечинско активирање на блендата и прегледување во живо.
 • Печатачи за во домот

  Zoemini

  Снимајте, прилагодувајте и печатете каде и да сте, со овој совршен додаток со џебна големина наменет за мобилни уреди.

Споредете ги најновите компактни и преносливи печатачи од Canon и изберете го најсоодветниот за вас

Видови на печатење

Поштенска картичка, кредитна картичка, налепница
Налепница
Налепница
Налепница

Големини на печатење

Од 22 x 17 mm до 100 x 148 mm
68 x 68 mm
50 x 76 mm и кружни со големина од 33 mm
50 x 76 mm и кружни со големина од 33 mm

Технологија за печатење

Сублимација на бои за печатење материјали што ќе траат 100 години
Сублимација на бои за печатење материјали што ќе траат 100 години
ZINK без картриџи
ZINK без картриџи

Големина на печатачот

182 x 58 x 133 mm
102 x 143 x 31 mm
120 x 84 x 21,5 mm
121 x 80,3 x 21,5 mm

Тежина на печатачот

850 g
445 g
177 g
188 g

Напојување

Струјно напојување, изборна батерија
Вградена батерија
Вградена батерија
Вградена батерија

Печатете од

Wi-Fi / USB / SD-картичка / апликација SELPHY Photo Layout
Wi-Fi / апликација SELPHY Photo Layout
Bluetooth® / апликација Mini Print
Bluetooth® / апликација Mini Print

Пронајдете ја вашата инспирација

Слични апликации

Преземете ја контролата преку вашиот паметен уред и додавајте креативни елементи на материјалите за печатење.

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пронајдете поддршка за вашиот компактен печатач за фотографии од Canon

 1. Компатибилност со уреди со iOS, OS X и Android и со фотоапарати што поддржуваат безжичен PictBridge