Zoom lens parrot Close Up

EF-S објективи

Мала тежина и врвни слики за фотоапарати со APS-C сензори.

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш