Објективи RF и RF-S

Објективите RF и RF-S нудат повисок квалитет, брзина и функционалност благодарение на врвната оптичка технологија и дизајн. Дизајнирани за иднината со подобрени можности за снимање видео, со дополнителни практични карактеристики како што е прстенот за контрола и компактната големина.

Дозволете ни да ви помогнеме да го најдете совршениот објектив од Canon

Нашата алатка за избирање објективи ќе ви ја прикаже целата наша палета на објективи и ќе ви помогне да го пронајдете објективот кој совршено ќе ви одговара вам и на вашиот фотоапарат EOS.

Палета на објективи RF и RF-S

Брзите објективи RF и RF-S и високите нивоа на оптичка јасност се стандардни карактеристики на системот EOS R.

Водич за компатибилност со објективи

Дознајте повеќе за различните типови на објективи за фотоапарати од Canon и како да препознаете дали се компатибилни со вашиот фотоапарат.

Фотоапарат со EOS R-систем

Благодарение на нашата интелигентна технологија за AF и неверојатна палета на објективи RF, наградуваниот систем EOS R нуди многу интуитивен пристап кон фотографирањето и снимањето, работејќи беспрекорно со вас за да можете да се фокусирате на вашиот субјект и на фотографирањето.

EOS R BK FSL
Откријте ја моќта на системот EOS R за вашиот бизнис

Откријте ја моќта на системот EOS R за вашиот бизнис

Дознајте како нашиот систем на фотоапарати без огледало може да ви помогне да го зголемите вашиот деловен потенцијал со беспрекорна интеграција во повеќе индустрии.

Зголемете го дострелот

Додатоците за продолжување од Canon (познати и како телеконвертори) ја зголемуваат ефикасната фокусна должина на вашиот објектив. Изберете соодветен додаток за продолжување за вашиот објектив и дознајте зошто и како да ги користите телеконверторите.

Компатибилност со:
RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

Додатоци за продолжување RF
Canon Club

Придружете му се на Canon Club

Продолжете да ја следите страста и не пропуштајте ја можноста да добиете дополнителна поддршка, инспирација, придобивки и многу повеќе.