eos-m50-kit-lifestyle-001

Софтвер EOS Webcam Utility од Canon

Со нашите врвни комплети за видео и со софтверот EOS Webcam Utility од Canon, имате сè што ви е потребно за неограничени видеосостаноци, видеоповици и видеоконференции. Дознајте повеќе за нашиот софтвер за веб-камери од Canon.

Бидете поврзани

Видеоповиците и проследувањето во живо станаа уште подобри. Со претворање на фотоапаратот од Canon во веб-камера, можете да уживате во професионален квалитет на слика за време на видеоконференциите. Присуствувајте на состаноци со колегите, разговарајте со пријателите и фамилијата и секогаш бидете поврзани дури и кога патувате. Преземете го софтверот EOS Webcam Utility за да започнете.

Да започнеме

Пополнете го формуларот за да го преземете софтверот EOS Webcam Utility од Canon за Windows и Mac.

Преземете за Windows

Преземете за Mac

Совети од Canon: користење на софтверот EOS Webcam Utility

  • Ако софтверот EOS Webcam Utility Beta е веќе инсталиран на вашиот компјутер, деинсталирајте ја бета-верзијата пред да се обидете да го инсталирате софтверот EOS Webcam Utility на компјутерот.
  • Камерата може да работи само со една апликација на компјутерот истовремено. Ако апликацијата за видеоконференции или проследување што се обидувате да ја користите не може да ги прими видесодржините од вашата камера, затворете ги сите други апликации на компјутерот што може да се поврзани со камерата.
  • Кога го користите софтверот EOS Webcam Utility со Messenger на пребарувачот Firefox, EOS Webcam Utility нема да биде наведен како функција на вашиот уред. Ви препорачуваме да ја користите компјутерската верзија на Messenger или да користите друг пребарувач.
  • Не можеме да гарантираме компатибилност на EOS Webcam Utility со сите апликации за видеоконференции и/или за проследување на пазарот. Ако имате какви било проблеми, ви препорачуваме да користите друга апликација за видеоконференции или за проследување и/или друг пребарувач.

Компатибилни производи

Запознајте се со нашата палета на врвни фотоапарати EOS и PowerShot. Сите овие модели се компатибилни со софтверот EOS Webcam Utility од Canon.


Проследување со Canon

Дознајте повеќе информации за тоа како да ја надградите веб-камерата за проследување во живо и за видеоконференции со нашиот водич со објаснувања во чекори.

Дознајте повеќе

Ви треба помош?

EOS Webcam Utility функционира со широка палета на врвни фотоапарати EOS и PowerShot, но за да ви овозможиме поедноставен избор, создадовме водич за купување за да можете да го најдете соодветниот фотоапарат од Canon за вас.

Водич за купување

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
ПОПУЛАРЕН ПРОИЗВОД

PowerShot G7 X Mark III од Canon

Идеален за оние кои снимаат видеоблогови, блогови, проследувања во живо и видеоконференции. Фотоапарат со опции за поврзување што снима извонредни видеоснимки и фотографии што ќе им се допаднат на вашите следбеници.

Погледнете детали

G7X MK III Vlogging

Прекрасни видеозаписи што ќе им се допаднат на вашата публика

Снимајте пејзажи со 4K-острина. Снимајте спортови со забавени движења и големи стапки на слики до 120 fps. Поврзете надворешен микрофон за да снимате кристално јасен звук за вашите видеоблогови за патувања. Проследувајте во живо со неверојатен квалитет додека играте игри и добијте подобра веб-камера за деловни видеоконференции. Можностите со PowerShot G7 X Mark III се неограничени.

Прочитајте ја целата статија тука

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Може да ве интересира и…

Разгледајте ја палетата на фотоапарати и софтвер од Canon што ви овозможува да бидете поврзани каде и да сте во светот.

Windows, Microsoft, Teams се регистрирани заштитни знаци на Microsoft Corporation во Соединетите Американски Држави и/или во други земји
Google Chrome™ е заштитен знак на Google Inc..
Messenger е заштитен знак во сопственост на Facebook
Firefox е заштитен знак во сопственост на Mozilla Foundation