Жена уредува календар со слика од семејството на лаптоп.

СОФТВЕР

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ВАШАТА КРЕАТИВНОСТ СО СОФТВЕРОТ ОД CANON

Извлечете максимум од вашиот фотоапарат и печатач

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ВАШАТА КРЕАТИВНОСТ СО СОФТВЕРОТ ОД CANON

Нашиот софтвер

Олеснете го вашиот креативен софтвер и подобрете го начинот на кој печатите и скенирате со помош на софтверот за фотоапарати, печатачи и скенери од Canon.

Софтвер за фотографии и видео

Зачекорете во светот на фотографија и видеографија и непречено создавајте содржини со помош на нашиот софтвер за фотоапарати.

 • A woman editing a picture of a bridge at sunset in DPP on a laptop. A camera is next to the laptop on the table.

  УРЕДУВАЊЕ

  Digital Photo Professional

  Обработете ги вашите слики со овој наменски софтвер за уредување од Canon што ви овозможува да увезувате, прегледувате и уредувате .CR3, RAW, HEIF или JPEG-датотеки од Canon.

 • ПРЕФРЛУВАЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ ДАТОТЕКИ

  image.canon

  Непречено префрлување слики и видеоснимки од вашиот фотоапарат од Canon во вашиот компјутер и вашите веб-услуги.

 • Маж фотографира црн машки модел во студио, со лаптоп во предниот план што ја прикажува сликата во софтверот EOS Utility.

  ДАЛЕЧИНСКО ФОТОГРАФИРАЊЕ И ПРЕФРЛУВАЊЕ СЛИКИ

  EOS Utility

  Контролирајте го далечински вашиот фотоапарат EOS и префрлувајте ги вашите фотографии и видеодатотеки на едноставен начин.

 • A man looking at the camera with the LCD screen flipped. A laptop next to him is showing his image captured by the camera.

  ПОВРЗУВАЊЕ

  EOS Webcam Utility

  Претворете го вашиот фотоапарат од Canon во веб-камера за да добиете професионален квалитет на слика за време на видеоконференциите.

 • A black man editing and comparing picture of seascape in Picture Style Editor software on the laptop.

  ПРИСПОСОБУВАЊЕ

  Picture Style Editor

  Создавајте сопствени датотеки за приспособен стил на слика и вчитајте ги во вашиот фотоапарат или во Digital Photo Professional за да го добиете изгледот што го сакате.

 • EOS VR Utility software shown on a computer screen.

  УРЕДУВАЊЕ

  EOS VR Utility

  Конвертирајте ги кружните слики со ефект на „рибино око“ за виртуелна реалност од Canon снимени со компатибилни фотоапарати во стандардни слики со правоаголна конверзија на еднакво растојание, наменети за гледање во виртуелна реалност и за постпродукција.

 • A black man looking at a screen of a laptop showing pictures being transferred from camera to computer using Image Transfer Utility software. Camera and lens visible in the background on a table.

  ПРЕФРЛУВАЊЕ СЛИКИ

  Image Transfer Utility 2

  Испраќајте слики од фотоапаратот кон вашиот компјутер со Windows преку Image Transfer Utility.

 • EOS Movie Utility software screengrab showing a scene of an athlete practicing on pommel horse surrounded by production lights.

  ВИДЕО

  EOS MOVIE Utility

  Гледајте ги вашите видеозаписи, зачувувајте фотографии и спојувајте видеодатотеки.

 • Функционалност \ софтвер

  Digital Photo Professional

  image.canon

  EOS Utility

  EOS Webcam Utility

  Picture Style Editor

  EOS VR Utility*

  Image Transfer Utility 2*

  EOS MOVIE Utility*

  Далечинско снимање

  Префрлување датотеки

  Обработка на слика

  Обработка на видео

  Складирање датотеки

  *Може да се користи само со одредени фотоапарати.

  Софтвер за печатење и скенирање

  Поставете го вашиот печатач и вашиот скенер, управувајте со нив и создавајте содржини на едноставен начин користејќи ја нашата широка палета на софтвери за печатење и скенирање.

 • СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  PosterArtist

  Создавајте постери со професионален изглед на брз и едноставен начин со бесплатен веб-софтвер од Canon со автоматски генерирани предлози за дизајн, пристап до милиони општи фотографии и моќно прикажување на бои.

 • СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  Easy-Layout Editor

  Спојувајте документи, како PDF-датотеки и датотеки со слики, на една страница во вашиот компјутер со Windows, а потоа отпечатете ги.

 • Жена уредува календар со слика од семејството на лаптоп.

  СОЗДАВАЈТЕ, ПРИСПОСОБУВАЈТЕ И ПЕЧАТЕТЕ

  Easy-PhotoPrint Editor

  Бидете креативни со печатачот и приспособете ги вашите креации од хартија.

 • ПЕЧАТЕЊЕ И ИЗРАБОТКА НА МОДЕЛИ

  Creative Park

  Преземајте, печатете и изработувајте стотици бесплатни и разнобојни активности за изработка на модели, од хартиени макети и приспособливи дизајни за честитки до украси за забави и 3D-модели.

 • A woman in green headscarf sitting on a sofa with a laptop on her lap showing My printer software on the screen. Black Canon printer and photo paper seen in the background on a table.

  УПРАВУВАЊЕ СО ПЕЧАТАЧОТ

  My Printer

  Пристапувајте и менувајте ги лесно поставките на вашиот печатач, вршете дијагностика и отстранете ги проблемите.

 • A black man sitting on a sofa with laptop on his lap with Quick Menu software showing on the screen. A black Canon printer and photo paper seen in the background on a table.

  ПОСТАВУВАЊЕ НА ПЕЧАТАЧОТ

  Брзо мени

  Активирајте ги лесно апликациите и прирачниците што се испорачуваат со вашиот печатач и добијте пристап до информации за производот на интернет.

 • A screengrab of Canon Inkjet Smart Connect software showing the menu options.

  ПЕЧАТЕТЕ И СКЕНИРАЈТЕ

  Inkjet Smart Connect од Canon

  Печатете и скенирајте непречено и подобрете го доживувањето при печатењето на вашиот компјутер со Windows 10.

 • A woman is pressing an OK button on the Canon printer, laptop is seen in the background with Wi-Fi Connection Assistant software on the screen.

  ПОСТАВУВАЊЕ НА ПЕЧАТАЧОТ

  Wi-Fi Connection Assistant

  Инсталирајте, гледајте или конфигурирајте ги мрежните поставки на вашиот печатач.

 • A screengrab of Canon Inkjet Scan Utility software showing the menu options.

  СКЕНИРАЊЕ

  Canon IJ Scan Utility

  Лесно скенирајте фотографии и документи со овој софтвер за скенери, благодарение на функцијата за скенирање со едно кликнување што заштедува време.

 • A black Canon printer with a printout on a table with a camera next to it and a laptop showing print software on the screen in the background.

  НАПРЕДНИ ОПЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

  Professional Print & Layout (PPL)

  Надополнете го вашиот печатач од серијата imagePROGRAF PRO на Canon со софтверот Professional Print & Layout за да добиете исклучителни перформанси, бои, детали и тонови.

 • Функционалност \ софтвер

  PosterArtist

  Easy-Layout Editor*

  Easy-PhotoPrint Editor

  Creative Park

  My Printer

  Брзо мени

  Inkjet Smart Connect од Canon*

  Wi-Fi Connection Assistant

  Canon IJ Scan Utility

  Professional Print & Layout (PPL)

  Поставување/поставки

  Печатење

  Скенирање

  Копирање

  Создавање/приспособување

  Дијагностика/поправка

  *Само Windows.
  Маж во канцеларија гледа во компјутерски екран што го прикажува софтверот. Држи отпечатени слики во рацете.

  СОФТВЕР

  Дали барате деловен софтвер?

  Софтверски решенија што ќе го подобрат вашето деловно работење

  АПЛИКАЦИИ

  Дали барате апликации од Canon?

  Внесете реалистичност во вашите приказни, каде и да одите

  A black man holding a smartphone with Canon apps showing on the screen.

  ПОДГОТВЕНИ ЗА ДА ПОМОГНЕМЕ

  Поддршка

  Дали ви требаат драјвери, фирмвер или прирачници за вашиот производ од Canon?
  ПРОНАЈДИ