L-series EOS R & EF Lenses

EOS R и EF објективи од серијата L

Ненадминати оптички перформанси во опкружувања и услови со недоволно осветлување

Нашите објективи од серијата L

Како сериозен ентузијаст или професионалец, сакате објективи со врвни перформанси кои создаваат квалитетни слики во секое време, во секакви услови. Објективите од серијата L ги исполнуваат овие предуслови.

RF објективи од серија L

RF објективите од серијата L со побрзи перформанси и ново ниво на квалитет го претставуваат најдоброто од оптичката технологија.

Примарни EF објективи од серијата L

Објективи за зумирање од серија L

Макро објективи од серија L

Објективи со закосување-поместување од серија L

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш