Телефото објективи

Компресирајте ја перцепцијата за далечина и направете предметите да изгледаат поблиску отколку што се со нашата палета телефото објективи од Canon. Овие објективи се идеални за прекрасни портрети и доближување до случувањата во спортот, дивината и настаните.
Canon Camera

Ослободете ја креативноста

Без разлика дали фотографирате или снимате диви животни, ѕвезди, настани, музички настапи или спорт, ви нудиме широка палета на телефото објективи со кои никогаш нема да ги пропуштите случувањата. Од објективи со среден телефото опсег до објективи со извонреден телефото опсег, нудиме голем избор на фокусни должини и ви овозможуваме да ги снимате далечните објекти без да го попречувате моментот.

Објективи RF

EF објективи

Објективи EF-S

EF-M објективи

Може да ве интересира и...