Welcome to your Canon - Enhanced Services, Dedicated Community

WELCOME TO YOUR CANON

Presenting the complete Canon experience. An enhanced range of services enabling you to get the most out of what you love — giving you access to a dedicated community space, benefits and offers, all in one place.

Потполно искуство со Canon

 • Моја сметка

  Управувајте со вашата сметка, параметрите, податоците за профилот и вашите производи.

 • Регистрација на производи

  Регистрирајте ги вашите производи денес и почнете да добивате практични водичи за почетници, ажурирања за фирмвери и редовни новости и понуди за производи.

 • Canon Club

  Ексклузивна заедница за креатори како вас. Следете ја својата страст со поддршка, инспирација, придобивки и многу повеќе. Придружувањето е лесно. Купете производ. Регистрирајте се. Придружете му се на Canon Club

 • Поддршка

  Покренете барање за корисничка услуга, додајте признаници за гарантни намени и поднесете барање за поврат на средствата.

Take it a step further

Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

Canon Club

Keep on pursuing your passion and unlock benefits with your new membership programme — giving you access to an online community that’s just as passionate as you are.

You just need to have purchased a Canon product in the last 12 months and registered it.