РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

Биометрија

Снимањето човечки лица за документи за идентификација, безбедносни пропусници и за потреби во одделот за човечки ресурси зависи од прецизни и сигурни информации. Фотоапаратите со сензори со висока резолуција и палетата врвни објективи од Canon ја олеснуваат оваа задача и ја прават ефикасна со помош на соодветни решенија за работни процеси.
Canon Camera

Идентификација и проверка на идентитет

Биометриските информации, за разлика од лозинките, не можат да се заборават, разменат или фалсификуваат. Успешното фотографирање на човечкото лице се врши со комбинација од докажани технологии за обработка на слика и одличен софтвер, која нуди брзи резултати со допирање едно копче. Поради тоа, фотоапаратите, блицовите, печатачите SELPHY и објективите од Canon се користат низ целиот свет во многубројни организации и компании за снимање податоци од човечки лица за одделите за човечки ресурси, безбедносни картички и пропусници за посетители, а скенерите од Canon се користат за скенирање документи за идентификација, така што сите овие производи се интегрираат во решенијата за работни процеси со цел да ги олеснат процесите колку што е можно повеќе.

 • ПРИДОБИВКИ

  Снимете ги сите детали

  Снимајте слики со прецизни бои, извонредна острина и реални детали благодарение на нашите сензори со висока резолуција и печатете ги субјектите прецизно со печатачите SELPHY.

 • ПРИДОБИВКИ

  Врвни решенија за работни процеси

  Одлична интеграција во вашиот работен процес благодарение на нашите решенија со SDK што го приспособуваат фотоапаратот според вашите потреби.

 • ПРИДОБИВКИ

  Можности за поврзување со лесна контрола

  Уживајте во беспрекорна контрола врз фотоапаратот со доследниот SDK со отворен код преку USB, како и прецизна синхронизација и далечинско ракување преку паметен телефон со Camera Control API (CCAPI).

Како биометријата може да ви помогне во вашето деловно работење

Погледнете ги многубројните апликации со кои нашите фотоапарати можат да снимаат биометриски слики и да ја зголемат вашата безбедност.

 • СЕКТОР

  Безбедносни пропусници

  Печатете детални, јасни и остри слики за безбедносни пропусници на персоналот и посетителите.

 • ПРИДОБИВКИ

  Документи за идентификација

  Едноставни решенија за обработка на слика што лесно се интегрираат во поширок работен процес за снимање биометрија, согласно законите.

 • ПРИДОБИВКИ

  Услуги за фотографии за документи за идентификација

  Од пасоши до возачки дозволи и сè измеѓу, Canon и печатачите SELPHY нудат решение за фотографии за документи за идентификација, за малопродажба.

 • ПРИДОБИВКИ

  Пропусници за настани

  Создавајте пропусници за настани со палетата на фотоапарати и печатачи од Canon, како и објективите што можат да се користат во сите временски услови.

 • Зошто Canon?

  Canon е водечко име во обработката на слика повеќе од 80 години. Ние сме лидери за решенија за дигитална обработка на слики за широка потрошувачка, за соработка помеѓу компании и индустриска дигитална обработка на слики, почнувајќи од SDK-апликации за фотоапарати и објективи за комерцијална, владина и медицинска употреба, па сè до професионални фотоапарати и објективи, со ненадмината услуга за правење резервни копии и поддршка.

  Слични решенија

  Од потполно автоматизирани сè-во-едно комерцијални работни процеси па сè до скенирање и обработка на слики во медицината, компанијата Canon има огромно професионално искуство во сите аспекти на индустриско, деловно и комерцијално фотографирање.

 • РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  Програма за програмери на Canon

  Најновата веб-страница за поддршка на програмери на Canon содржи многубројни практични ресурси за заедницата на програмери на софтвер, како за деловни решенија, така и за дигитална обработка на слики.

 • РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  3D-фотограметрија

  3D-фотограметрија е процесот на земање мерки врз основа на фотографии којшто ви овозможува брзо и лесно да скенирате, уредувате и репродуцирате физички предмети.

 • РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  Кабина за фотографирање

  Решение за снимање од типот „сѐ во едно“ коешто нуди брз и лесен начин за снимање портрети за време на различни настани и функции. Застанете, притиснете и подигнете ја фотографијата за неколку секунди.

 • РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  Комерцијална фотографија и видеографија

  Откријте како модната индустрија создава илјадници ефективни фотографии од производи секојдневно.

 • РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  Медицински производи од Canon

  Canon Medical Europe нуди сеопфатна палета на решенија за обработка на слики во медицината заради дијагностика, како компјутерска томографија, магнетна резонанција, рендген, ултразвук и медицинска информатика.

 • Слични производи

 • DSLR-фотоапарати

  EOS 2000D

  Снимајте извонредни фотографии со 24,1 мегапиксели и Full HD-видеоснимки. Зголемете ја креативноста со овој забавен и практичен DSLR-фотоапарат.
 • Печатачи за во домот

  SELPHY CP1300

  Стилски и пренослив уред за безжично печатење на прекрасни фотографии и фотографии за документи од компатибилни паметни уреди и фотоапарати.
 • Canon Camera

  МАСТИЛО И ХАРТИЈА

  Печатете со висококвалитетно мастило во боја и врз хартија со големина на поштенска картичка со вашиот печатач SELPHY.
 • Објективи за DSLR

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Носете го вашиот EOS на повеќе места со извонредно пренослив стандарден објектив за зумирање.
 • Canon Camera

  ДЕЛОВНИ СКЕНЕРИ

  Компактен, достапен и едноставен - CanoScan LiDE 300 е идеален скенер за во домот или канцеларијата. Лесен скенер со рамно лежиште што се одликува со елегантен дизајн, 4 EZ-копчиња за ракување и технологија за автоматско скенирање што овозможуваат практично скенирање без напор.
 • САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ?

  Ви требаат повеќе информации?

  Ако сакате да дознаете повеќе за деловните решенија на Canon, следете го линкот Разговарајте со Canon и пополнете ги потребните информации, по што ќе ве контактира член на нашиот тим од сегментот за соработка на компании со компании којшто е одговорен за производите за професионална обработка на слики.