Hannibal_Hanschke

Во потрага по снимката

Сликата вреди илјада зборови

Низ историјата сме виделе како една слика може да го промени светот. Ваквите слики имаат моќ да предизвикаат дебати, прашања и да ги променат перспективите на луѓето. Canon е горд што е дел од овие приказни. Придружете ни се во следењето на група на светски познати фоторепортери од Ројтерс кои патуваат по светот во потрага по инспиративни приказни, опремени со новиот EOS 5D Mark IV од Canon.