Canon Museum Etching FA-ME1 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Хартија за фина уметност "Museum Etching" (FA-ME1)

Завршна обработка на површина

Памучен мат

СЈАЈНОСТ

ISO светлина

87

Дебелина

0,57 mm

Тежина

350 gsm

36X43CM (14X17")

A4

Пакети со 20 листови

A3

Пакети со 20 листови

A3+

Пакети со 20 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.