УЧЕСТВУВАЈТЕ

Од фотографирање и снимање до печатење и изработка на модели, учествувајте за да научите, создавате и соработувате со Canon.

CSDP-2023-thomas-borberg-portfolio-reviews

УЧЕТЕ ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИТЕ

СТУДЕНТСКА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ НА CANON 2024

Пријавувањето за програмата за 2024 година започна. Испратете го вашето портфолио за да добиете можност за подобрување на вашата кариера и за да го преземете следниот чекор кон станување професионален фотограф.

Тековни проекти

Независно дали сте креатор на содржини кој сака да придобие повеќе следбеници на социјалните медиуми, дали студирате фотографија и снимање со цел да станете професионалец или само сакате да бидете креативни, дознајте повеќе информации за нашите најнови проекти.

Завршени проекти

Дали ви треба повеќе инспирација или совети и трикови од професионалците? Разгледајте ги нашите претходни соработки и дознајте како може да напредувате ако учествувате.

Може да ве интересира и…

 • EOS_M50 Lifestyle Mohamed Abdulle 20.tif

  Совети и техники

  Пробајте нова креативна техника или подобрете ги вашите резултати

 • Приказни

  Интервјуа и инспиративни приказни од луѓе со голема страст кон работата

 • Pro Photo & Video

  Canon Pro

  Инспиративни приказни за врвни фотографи и режисери во светот.