АПЛИКАЦИИ ЗА ФОТОАПАРАТИ И ПЕЧАТАЧИ ОД CANON

Digital Photo Professional

Обработете ги вашите слики директно од вашиот фотоапарат со овој наменски софтвер за уредување од Canon што ви овозможува да увезувате, прегледувате и уредувате .CR3, RAW, HEIF или JPEG-датотеки од Canon.

Создавајте. Прилагодете. Подобрете.

Digital Photo Professional е софтвер за обработка, прегледување и уредување RAW-слики со високи перформанси наменет за дигитални фотоапарати EOS и модели на PowerShot со поддршка за RAW. Со DPP може лесно да вршите основно и напредно уредување и да печатите RAW-слики, вклучувајќи и прилагодување на балансот на белата боја, динамичкиот опсег, боите и многу повеќе.
 • Постигнете го максималниот можен квалитет

  Користете функции за корекција на распрснувањето на светлината и дигитално оптимизирање на објективот за да извршите различни корекции на објективот и да добиете совршена слика.

 • Забрзајте го уредувањето

  Користете рецепти за кратенки и алатката за преименување за да ги организирате вашите фотографии со ѕвездички заради побрзо уредување и избор.

 • Алатка за обработка на слики со невронска мрежа

  Алатката врши нов вид на дигитално оптимизирање на објективот, намалување на шумот и реконструкција и спојување за да го подобри квалитетот на сликата.

 • Подобрете ја експозицијата и обновете ги деталите во сенките

  Прилагодете ја светлината на сликите и обновете ги сенките во вашите RAW-слики пред да ги зачувате и споделите.

 • Отстранете нијанси на бои и извршете селективно прилагодување на бои

  Прилагодете го балансот на белата боја во вашите слики и прецизно прилагодете го нивото на боите и нијансите.

 • Стилови на слика

  Подобрете ја вашата композиција и начинот на кој го обликувате кадарот и користете стилови на слика за да го добиете саканиот изглед за многу пократко време.

 • Намалете го шумот на сликата и изострете ги деталите

  Создавајте неверојатни слики полни со острина и јасност со помош на алатката за спојување и функцијата за спојување повеќе длабочини на поле.

Достапно за Mac и Windows

Преземете го софтверот Digital Photo Professional

Слични статии

 1. Сите податоци се основаат врз стандардните методи за тестирање од Canon, освен ако не е поинаку назначено.
 2. Подлежи на промена без претходно известување.