Easy-PhotoPrint Editor App

АПЛИКАЦИЈА EASY-PHOTOPRINT EDITOR

Уредувајте ги вашите фотографии, создавајте колажи, картички и други уникатни подароци со помош на оваа бесплатна апликација за уредување фотографии што е едноставна за користење.

Бесплатна апликација за уредување фотографии наменета за печатачите PIXMA и MAXIFY

Апликацијата Easy-PhotoPrint Editor од Canon нуди едноставен начин да ги претворите омилените фотографии во стилски отпечатени материјали или уникатни подароци на многу креативен и приспособен начин - не само што го олеснува печатењето, туку го прави и забавно!
 • Интуитивно ракување за лесно печатење

  Избирајте слики и документи директно од вашиот уред или од image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram и OneDrive, а потоа уредете ги, украсете ги и отпечатете ги.

 • Голем избор на однапред подготвени шаблони

  Изберете некој од многуте практични шаблони и користете бесплатен софтвер за распоредување за да создадете распореди со фотографии, картички, колажи, календари, етикети за дискови, идентификации со фотографии, визит картички, налепници и постери.

 • Уредување и приспособување на вашите слики

  Уредувајте ги вашите фотографии со отсекување, менување на заднината, додавање текст или рамки и користете ги креативните „печати“ во форма на стрелки, балончиња за говор, животни, броеви и симболи за да ги отпечатите содржините што ги сакате.

 • Создавајте колажи

  Соберете ги вашите спомени во уникатен колаж што ќе го користите за ваше задоволство или ќе го подарите. Изберете дизајни за украсна хартија што може да се отпечатат и приспособете ги за да добиете беспрекорна завршна обработка.

 • Деловна и лична администрација

  Создавајте постери и приспособете ги за да одговараат на вашето деловно работење. Печатете фотографии за идентификација, дизајнирајте сопствени визит картички или правете календари и печатете етикети за дискови.

Достапно за iOS и Android

Преземете ја апликацијата Easy-PhotoPrint Editor од Canon

Достапно за Mac и Windows

Преземете ја верзијата на Easy-PhotoPrint Editor од Canon за компјутери

Компатибилност

Посетете го овој веб-сајт за поддржани печатачи.

Слични статии

Може да ве интересира и…

 • Апликација PRINT Inkjet/SELPHY од Canon

  Зачекорете во светот на поврзување преку Wi-Fi и подобрете го начинот на кој печатите, копирате и скенирате.

 • Creative Park

  Од едноставни идеи за модели па сè до 3D-модели во оригами стил - внесете ја забавата со моделите од хартија во секојдневниот живот и додајте уникатни елементи во вашите креации со функцијата за уредување.

 • Nail Sticker Creator for Canon

  Создавајте дизајни за нокти и реализирајте ги вашите уникатни идеи со помош на Nail Sticker Creator for Canon. Достапен е избор од стотици шаблони, а може да изберете и сопствени фотографии за да добиете уникатен изглед.

 • image.canon

  Непречено префрлување слики и видеоснимки од вашиот фотоапарат од Canon во вашите уреди и на веб-услугите.