Creative Park
alt text goes here

Апликација Creative Park

Добијте стилски и рачно изработени декорации, уникатни честитки, макети и модели од хартија и многу повеќе - без никакви трошоци.

Преземете на iOS
Преземете на Android

Забавувајте се. Создавајте. Изработувајте.

Од декорации за куќни забави до секојдневен ентериер, од едноставни идеи за модели па сè до 3D-модели во оригами стил - внесете ја забавата со моделите од хартија во секојдневниот живот со семејството и пријателите.

Истражувајте

Независно дали барате инспирација за декорации за забава или само сакате да се забавувате со модели од хартија на преклопување во слободно време, ние ќе ви понудиме сè што ви е потребно преку апликацијата Creative Park.

Explore
Try something new

Направете нешто ново

Заборавете на досадата со функцијата за лесно пребарување, новите креативни макети од хартија и новите идеи за модели. Очекувајте ажурирања за секоја сезона и специјални настани!

Прилагодете по ваша желба

Внесете уникатни елементи во вашите креации со функцијата за уредување. Приспособете ги шаблоните за модели од хартија и внесувајте фотографии и текст за да ги направите специјални. Зачувајте ги омилените содржини и создавајте ги повторно кога не сте дома.

Make it your own
Create with ease

Создавајте без напор

Преминете од уредување во печатење без да ја исклучувате апликацијата. Сè што ви е потребно е компатибилен инк-џет печатач од Canon и апликацијата Creative Park. Треба само да го завршите едноставниот процес за регистрација* и ќе можете да создавате свои проекти на секое место и во секое време.

Направете сметка Canon ID

Компатибилност со апликацијата Creative Park

За повеќе информации за поддржаните инк-џет печатачи од Canon, погледнете на оваа веб-страница: https://ij.start.canon/cpapp-model

Оваа апликација е достапна за уреди со iOS и Android и е компатибилна со оперативните системи iOS 12.0 или понова верзија/Android OS 5.0 или понова верзија.

Јазици
Достапно на англиски, чешки, дански, холандски, фински, француски, германски, италијански, норвешки, полски, португалски, руски, шпански, шведски и турски.

*Creative Park е бесплатна услуга што е достапна само за сопственици на печатачи од Canon. Направете или најавете се на вашата сметка Canon ID, регистрирајте го вашиот печатач од Canon и преземете ја апликацијата Creative Park за да ги користите функциите за уредување и печатење.

Направете сметка Canon ID

Canon ID е вашата сметка со која може да пристапувате до услуги и апликации од Canon, а со неа може да ги регистрирате и сите ваши производи од Canon. Добијте пристап до награди за печатење, Canon Store и уживајте во содржини што се ексклузивни за Canon ID.

Направете сметка Canon ID

Слични написи

Совети за паметно печатење, забавни проекти за изработка на макети и модели и паметни начини да извлечете максимум од вашите омилени фотографии.

Погледнете ги сите написи

Може да ве интересира и