image.canon 1.5.0

АПЛИКАЦИИ ЗА ФОТОАПАРАТИ И ПЕЧАТАЧИ ОД CANON

IMAGE.CANON

Непречено префрлување на слики и видеоснимки во вашите уреди и на веб-услугите, што се врши автоматски од вашиот фотоапарат од Canon1.

Непречено префрлување медиуми и бесплатен мемориски простор

Вашиот фотоапарат1 од Canon ќе ви овозможи автоматско поврзување со Cloud каде што сите ваши фотографии и видеоснимки - вклучувајќи и датотеки Raw и 4K - ќе бидат безбедно зачувани во период од 30 дена2 и автоматски ќе се префрлуваат во вашите уреди и веб-услуги.

Многу повеќе од мемориски простор

image.canon беспрекорно ги зачувува вашите фотографии и видеозаписи и ги става на правилното место, за да ви помогне да ги раскажете вашите приказни на пријателите, семејството или на пошироката публика.

Најнови функции

Постојано додаваме нови функции за да ги организираме вашите фотографии и видеозаписи, овозможувајќи лесна интеграција со различни работни процеси, вклучувајќи ги и сите сметки на Google Photos.

 • Поддршка за Frame.io

  Префрлувајте ги автоматски фотографиите и видеозаписите снимени со фотоапарати во софтвери за нелинеарно уредување како што е Adobe Premiere Pro преку Frame.io.

 • Поддршка за видеозаписи со Adobe Photoshop Lightroom

  Префрлувајте кратки видеозаписи во Lightroom заедно со вашите фотографии.

 • Поддршка за деловните корисници на Adobe Lightroom

  Искористете ја вашата деловна сметка на Lightroom за беспрекорна интеграција со image.canon.

Image.canon го поврзува вашиот фотоапарат1 од Canon со вашиот свет.

Погледнете како image.canon може да го трансформира начинот на кој зачувувате, обработувате и споделувате фотографии. Не се потребни кабли, големи податочни единици или читачи на картички. Само вие и вашиот фотоапарат.

Мемориски простор за складирање и споделување преку image.canon

Беспрекорното вчитување во Cloud е само почетокот од вашата авантура за раскажување приказни.

 • Беспрекорно префрлување

  Од фотоапаратот во Cloud - автоматски.1

 • Неограничено складирање до 30 дена

  Складирајте ги сите содржини сè додека не преминете на долготраен мемориски простор.

 • Автоматско преземање

  Преземајте слики автоматски за да работите со нив локално.

 • Автоматско проследување на сликите

  Проследувајте кон вашата платформа Adobe, Frame.io, Flickr или Google.

An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

Автоматско префрлување

Фотоапаратите со Wi-Fi од Canon1, издадени во 2020 година или подоцна, ќе ви овозможат автоматско префрлување содржини во заднина директно кон image.canon, услугата за складирање на Cloud или решението за обработка преку Cloud.

Во срцето на интернетот

image.canon нуди многу повеќе од мемориски простор. Ги става вашите слики, што се испраќаат автоматски или рачно од фотоапарат од Canon со Wi-Fi1, во централна станица за понатамошна испорака без пречки.

A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

Брзо поврзување

Без разлика дали сакате поврзан мемориски простор на Cloud за семејните слики или за професионален работен процес, image.canon нуди брзо префрлување кон вашите омилени веб-услуги и вашиот компјутер.

Бесплатен мемориски простор

Складирајте ги сите ваши медиуми, вклучувајќи RAW-слики и 4K-видеоснимки, во период од 30 дена2 - доволно време за да ги преземете во вашите уреди и да ги префрлите на омилените услуги. Во вашата збирка ќе се создаваат и складираат слики со големина наменета за социјални медиуми.

Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
Маж држи паметен телефон во едната рака и фотоапарат од Canon во другата рака, гледајќи во LCD-екранот на фотоапаратот.

Практично, едноставно и интуитивно

image.canon нуди едноставна и интуитивна практичност. Подредувајте ги лесно сликите по ваша желба и уживајте во директно споделување преку социјалните медиуми или е-пошта без напор.

Компатибилност со фотоапарати од Canon

Разгледајте ја целосната листа на фотоапарати од Canon што можат да се поврзат со image.canon тука.

Услуги со претплата

Дознајте повеќе за услугите со претплата од Canon што нудат обработка на слики преку невронална мрежа.

Поддршка

Го барате овој софтвер за вашите производи од Canon?

Слични производи

 • Canon Camera Connect

  Поврзете го вашиот фотоапарат од Canon со вашиот Apple или Android уред за далечинско снимање и лесно споделување на фотографиите.

 • Digital Photo Professional

  Обработувајте ги вашите слики со овој наменски софтвер за уредување од Canon што ви овозможува да увезувате, прегледувате и уредувате датотеки .CR3 RAW, HEIF или JPEG од Canon.

 • Апликација Canon PRINT

  Зачекорете во светот на поврзување преку Wi-Fi и подобрете го начинот на кој печатите, копирате и скенирате.

 • Google Drive, Google Photos, Google One и YouTube се заштитни знаци на Google LLC. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io и лого ознаките на овие услуги се или регистрирани заштитни знаци или заштитни знаци на Adobe во Соединетите Американски Држави и/или во други земји. Wi-Fi® е регистриран заштитен знак на Wi-Fi Alliance. Другите имиња на компании, производи и услуги спомнати тука се заштитни знаци или регистрирани заштитни знаци на нивните сопственици.
  1. Сите фотоапарати од Canon не поддржуваат автоматско префрлување во заднина. Други компатибилни фотоапарати со Wi-Fi од Canon нудат лесно и директно рачно префрлување кон image.canon. За да ја погледнете целосната листа на компатибилни фотоапарати, ве молиме одете на https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Компатибилните фотоапарати мора да бидат поврзани на интернет преку Wi-Fi.
  2. По 30 дена, оригиналните слики ќе се избришат доколку не ги префрлите во долготрајниот мемориски простор