Canon Business Scanners

Скенери

Разгледајте ја нашата палета на дигитални решенија и решенија за складирање и скенирање.

 
Flatbed scanners

Скенери со рамно лежиште

Олеснете го управувањето со вашите слики и скенирајте прекрасни документи со висока резолуција без напор.

Погледнете ја палетата

Flatbed scanners
DR-C225

Скенери за документи

Преминете во дигиталната ера со нашите моќни скенери imageFORMULA. Складирајте и скенирајте ги документите брзо и ефикасно.

Погледнете ја палетата

Document scanners
Canon large format printer colourtrac

Скенери за големи формати

Нашата палета на скенери за големи формати од Canon нуди зголемена продуктивност и резултати со професионален изглед.

Погледнете ја палетата

Canon large format printers 36 Xpress lifestyle
Canon scanner selector CanoScan 9000F

Дали ви треба помош при избирањето скенер?

Употребете го нашиот избирач на скенери и најдете го совршениот скенер за вас.

ПРОНАЈДИ ГО МОЈОТ СКЕНЕР

  • Canon
  • ...
  • Скенери за во домот и за во канцеларијата