The Canon Get Inspired header image, showing a wooden walkway through flowering fields at dawn.

Добијте инспирација

Добијте инспирација

Get Inspired е најголемиот извор на практични совети за фотографирање, водичи за купување и информативни интервјуа - сè што ви е потребно за да го пронајдете најдобриот фотоапарат или најдобриот печатач и да ја реализирате вашата следна креативна идеја.

Приказни

Пронајдете интервјуа и инспиративни приказни од луѓе со голема страст кон работата и дознајте сè за различните креативни жанрови.

Сите приказни

Совети и техники

Научете ги основните вештини за фотографирање, пробајте нова креативна техника или подобрете ги вашите резултати со помош на нашите професионални совети и водичи.

Сите совети и техники

Најнови написи

Дали сте заинтересирани за одреден жанр или за одредена техника за фотографирање?

What kind of storyteller

What kind of storyteller are you?

From cave paintings to the big screen, we’ve all evolved into visual storytellers. Take our short quiz and uncover your storytelling DNA.

TAKE THE QUIZ

Зачленете се за нашето списание

Добивајте ги најновите вести и информации за производите

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Потребна ви е помош во пронаоѓањето фотоапарат?

Употребете го нашиот избирач на фотоапарати и најдете го совршениот фотоапарат за вас.

Пронајди го мојот фотоапарат

Hands holding up Canon camera